Muhtarlardan Başkan İşitmen´e plaket

Besni Muhtarlar Derneği Başkanlığı, özellikle koronavirüs salgını dolayısıyla insanların zor süreçten geçtiği günlerde esnaf ve vatandaşlara desteklerine devam eden Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen´e teşekkür plaketi verdi.

GÜNDEM 2.06.2020 16:27:07 0
Muhtarlardan Başkan İşitmen´e plaket

Merkez mahalle muhtarları Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen´i makamında ziyaret etti.

Besni Muhtarlar Derneği Başkanı Haci Uçar, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını dolayısıyla vatandaşların zor günlerden geçtiği günlerde hem vatandaşların hem de esnafların yanında olan Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen´e teşekkür plaketi verdi.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Uçar; ?Özellikle koronavirüs salgını dolayısıyla zor günlerden geçtiğimiz şu günlerde özellikle Besni´de esnafların ve vatandaşlarımızın her zaman yanında olan Esnaf Odamızın takdire şayan çalışmalarına şahit olmaktayız.

Bu süre zarfında başarılı Esnaf Odası Başkanımız Hayati İşitmen´e yaptıkları çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.

Verilen teşekkür plaketinden dolayı teşekkürlerini ileten Besni Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hayati İşitmen de her zaman esnafların ve vatandaşların yanında olmaya devam edeceklerini ifade etti.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor