Muhtarlardan Kahraman´a plaket

Her yıl Eylül ayının son haftası kutlanan İtfaiye Haftası kapsamında Besni´de mahalle muhtarları İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek kurum müdürü Hakan Kahraman´a teşekkür plaketi takdim etti.

GÜNDEM 29.09.2020 09:39:36 0
Muhtarlardan Kahraman´a plaket

Plaket takdiminden dolayı muhtarlara teşekkür eden Besni Belediyesi İtfaiye Müdürü Hakan Kahraman; ?Mahalle Muhtarlarımız Her Yıl Eylül´ün Son Haftası olarak Kabul edilen ?´İtfaiye Haftası´´ Münasebeti ile bizleri Ziyarette bulunup. Plaket takdim ettiler. Kıymetli Muhtarlarımıza Şahsım ve Personellerim Adına ince düşünceleri ve nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum.
Besni İtfaiye Müdürlüğü olarak bizler ilçemize maksimum hizmet verebilmenin gayreti ve çabası içerisindeyiz. Yılın 365 günü, gece, gündüz, 24 Saat vatandaşımızın imdat çağrısına cevap vermek için 20 personel, İkisi merdivenli 3 Arozöz, 1 Acil Müdahale Aracı ile 7 gün 24 saat halkımızın hizmetindeyiz.
İtfaiye Haftası´nda amaç; itfaiye hizmetlerinin ne olduğunu halkımıza anlatmak, yangın güvenlik önlemlerinin önemi konusunda halkımızı aydınlatmak ve yangından korunma şekillerini açıklamaktır. Bir şehrin itfaiyesi ne kadar iyi olursa olsun, itfaiyenin başarısı, halkımızın aldığı yangın güvenlik önlemlerine ve yangından korunma konusundaki bilgi seviyesine bağlıdır. İtfaiyeciliğin 3 temel amacı vardır; hayat kurtarmak, mal kurtarmak ve çevreyi korumaktır´´
İtfaiye denildiği zaman ilk akla Yangın geliyor. Halkımız itfaiyenin sadece yangın söndürdüğünü düşünmekte. Oysaki İtfaiye, asansörde kalan kişileri kurtarmaktan, kaza sonucu aracında sıkışan vatandaşı çıkarmaya, Ağaçta kalan kediyi indirmekten, kuyuya düşen insanı kurtarmaya kadar zor durumda kalan tüm canlılarla ilgili değişik konularda vatandaşlarımıza özveri ile hizmet ederek Çalışmaktayız.
Bu Duygu ve düşüncelerle İlçemiz başta olmak üzere yurdumuzun her yerinde meydana gelebilecek yangın, patlama, kaza ve diğer felaketlerin yaşanmamasını temenni ediyor, bu kutsal meslek uğruna hayatını hiçe sayarak alevlerin arasında şehit düşen itfaiyecilere Meslektaşlarıma Allah´tan rahmet diliyorum? dedi.


Anahtar Kelimeler: Muhtarlardan Kahraman plaket

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor