Murat Demirkol’dan AGC’ye veda ziyareti

GÜNDEM 24.04.2013 10:55:30 0
Murat Demirkol’dan AGC’ye veda ziyareti

 

Müdür Murat Demirkol, Aile ve Sosyal Politikalar Adıyaman İl Müdürlüğünü dört yıldır sürdürdüğünü söyleyen Demirkol, Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Adıyaman’ın en köklü cemiyetlerinden bir tanesidir ilimizde güzel başarılı hizmetler yapan ve yapmaya devam eden böyle güzide bir basın cemiyetinin bundan sonrada iyi güzel başarılı imzalar atacağına inancım tamdır. Şanlıurfa’ya atanmam nedeniyle Gazeteciler Cemiyet’ine helâlaşmaya gelip, değerli yöneticilerden 4 yıllık süre zarfında desteklerden dolayı ise de ayrıca teşekkür ederim dedi.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti (AGC) Başkanı Zeki Dişkaya ise, Murat Demirkol kardeşimizin, ağabeyimizin Şanlıurfa iline atanmasından son derece rahatsız olduğunu ilimizde böyle çalışkan, değerli ve dürüst müdürleri kaybetmenin üzüntüsünü yaşamaktayız. Murat kardeşimiz, ağabeyimiz 4 yıldan beri Adıyaman’a cefakâr bir şekilde hizmet ettiğini çok iyi biliyoruz. Cemiyetimizin mahalli idareler iş hanında olduğundan dolayı sosyal politikalar il müdürlüğü ile komşu olduğumuzdan çalışmalarını yakinen biliyoruz. Cemiyet başkanı olarak dört yılda ilimize yapmış oldukları hizmetlerden dolayı kendilerini teşekkürü bir borç bilirim.

Murat Demirkol kardeşimizi Şanlıurfa ilinde ise yalnız bırakmayarak cemiyetimiz olarak elimizden gelen tüm gayretleri sergileyeceğiz diye konuştu.

Demirkol daha sonra Adıyaman Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Zeki Dişkaya ve yönetim kurulu ile vedalaşarak cemiyetten ayrıldı.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor