Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi’nde söyleşi

GÜNDEM 10.01.2015 12:58:59 0
Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi’nde söyleşi

meslek edinmeleri ve başarılı olmaları adına rol model olması amacı ile Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi 2000 yılında mezun olan, İngiltere’de  dünyanın en saygın üniversitelerinden biri olan King’s College London (Kral koleji) da  araştırma görevlisi Tankut Öztaş eski okulundan daveti kabul ederek bir söyleşi yaptı. 

Söyleşi de Tankut Öztaş, öğrencilere İngiltere’ de sosyal ekonomik hayati eğitim sistemi, bulunduğu noktaya nasıl geldiği ve daha birçok faydalı konulardan soru cevap yöntemi ile bilgi paylaşımında bulundu. King’s College London (Kral koleji) da  araştırma görevlisi Tankut Öztaş okul anılarından bahsetti ve başarılı olma adına tavsiyelerde bulundu.

Program sonunda Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi müdürü Mehmet Demirel plaket takdiminin ardından yaptığı konuşmada “Okulumuz öğrencilerinin  daha niceleri mezun olduktan sonra çok saygın görevlere gelmişlerdir ve Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi öğrencisi olma gururunu gelecek nesillere aktarmışlardır. Mezun öğrencilerimizin başarılarını yansıtma çalışmalarımız devam edecektir.” şeklinde konuştu. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor