Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi örnek etkinliklere devam ediyor

GÜNDEM 21.01.2015 08:08:53 0
Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi örnek etkinliklere devam ediyor

önlerindeki üniversite sınavları için ders çalışmalarını ve bu sınav sürecinin ne kadar daha faydalı şekilde geçirileceğine dair bilgiler verildi. 

Toplantıda okul müdürü Mehmet Demirel yaptığı konuşmada “Veli izin dilekçesi çerçevesinde öğrencilere ilk dönem tatili olan 15 günlük tatilin öncesinde 1 hafta öncesinde ve son 1 haftasında öğrencilerin motivasyonunu artırmak amacıyla bir dönem planlaması yapıldı. Her öğrencimizin konu eksiklerini kapatmasını hedefliyoruz. Her öğrencimize ait bir başarı çizelgesini gösteren bir dosya hazırladık ve bunları sizlere takdim edeceğiz. Belirtmek istediğim bir diğer konu ise öğrencilerin verimli ders çalışması için bir zaman çizelgesinin olduğu. Katılımın fazla olması bizleri sevindirdi katılan herkese teşekkür ediyorum. “ dedi ve sözü rehber öğretmenlere bıraktı. 

Rehber öğretmenlerin velilere ne şekilde bir yol izlemeleri gerektiğini anlattıktan sonra her öğrenciye özel olarak hazırlanan çalışma dosyası verildi. 12. Sınıf öğrencilerinin evdeki kamplarına sonsuz destek vereceklerini vurgulayan öğretmenler deneme sınavlarının da devam edeceklerini belirttiler. Öğrenci velilerinin sorularının cevaplanmasının ardından toplantı sona erdi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor