Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi Yaz Kurslarına Talep Patlaması

Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi´nin açmış olduğu yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarına talep patlaması yaşanıyor.

EĞİTİM 27.07.2018 18:14:56 0
Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi Yaz Kurslarına Talep Patlaması

Bölgemizin en önemli eğitim kurumlarından olan Besni Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi´nin açmış olduğu ?Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kursları? öğrencilerin yoğun ilgisi doğrultusunda devam ediyor. Geçmiş yıllarda da açmış olduğu Destekleme ve Yetiştirme Kursları ile haklı bir üne sahip olan Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi bu yıl da yoğun bir taleple karşı karşıya kaldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar kursların devam ettiği sınıfları ziyaret ederek öğrenciler ile sohbet etti. Yazar´a ziyaret esnasında Okul Müdürü Mehmet Demirel eşlik etti.

Konu hakkında bilgi veren okul Müdürü Mehmet Demirel; 2 Temmuz tarihinde başlayan yaz dönemi destekleme ve yetiştirme kurslarının 19 Ağustos tarihine kadar devam edeceğini dile getirdi. Yoğun bir talep patlaması ile karşı karşıya kaldıklarını ifade eden Okul Müdürü Demirel, kurslara müracaat eden hiç kimseyi geri çevirmediklerini, amaçlarının özelde Besni, genelde de ülke eğitimine, yaz döneminde de katkı sağlamak olduğunu ifade etti. Demirel, Fizik, Kimya, Biyoloji, Tarih, Coğrafya, Matematik, Din Kültürü, Felsefe, Türk Dili ve Edebiyatı gibi TYT sınavında soru çıkan bütün branşlardan kurs açtıklarını ayrıca İngilizce ve Beden Eğitimi kurslarının da bulunduğunu sözlerine ekledi.

Kurs merkezine ziyarette bulunarak yönetici, öğretmen ve öğrencilerle sohbet etme fırsatı bulan ilçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar; Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesi, eğitim kalitesi üst seviyede olan gözde bir eğitim kurumumuzdur. Gerek eğitim kalitesinin yüksekliği, gerek üniversiteye öğrenci yerleştirmedeki liderliği, gerekse sosyal, kültürel ve sportif alandaki başarıları ile örnek bir kurumumuzdur. Bu başarıları ?Yaz Dönemi Destekleme ve Yetiştirme Kurslarına da´ yansımıştır. Öyle ki ülkemiz genelinde 36 farklı Lise de eğitim gören öğrencilerimiz Mustafa Erdemoğlu Anadolu Lisesinin açtığı yaz kurslarından istifade etmektedir dedi

İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar ayrıca kurslara ülkemizin 36 farklı lisesinden kursiyer öğrencinin bulunmasının ise Türkiye´de benzeri olmayan bir örnek olduğunu ifade etti.

Kursiyer öğrenci, öğretmen ve yöneticilerle sohbet eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Yazar, bu kursun gerçekleşmesinde katkısı olan herkese teşekkür ederek kurs merkezinden ayrıldı.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER