Mustafa Kuş: “Besni dernekleri olarak uyuma moduna geçmişiz”

GÜNDEM 27.02.2014 14:34:39 0
Mustafa Kuş: “Besni dernekleri olarak uyuma moduna geçmişiz”

 

Etkinliğin konukları arasında Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir ve Ressam Ayşe Işık'ta vardı. Sahne ve etkinlik sonrası konser alanının iki sokak arkasındaki Esenler Besnililer Derneğini ziyaret ettiler.

Dernekte, Başkan Mustafa Kuş, 2. Başkan İbrahim Ferlengez ve birçok yönetim kurulu üyeleri de hazır bulundu. 

Esenler Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kuş ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şunları söyledi. “Besnimizin güzide Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir ve Ressam Ayşe Işık'a ayrıca sevgili gençlere ve Besni Ekspres Gazetemize  bu ziyaretlerinden ötürü çok çok teşekkür ediyorum ayaklarınıza sağlık” diyerek ileriki günlerde dernek olarak yapmak istedikleri bazı etkinliklerin olduğundan bahsederek “Sizlerin de katılım ve desteklerini bekliyorum” dedi. Kuş, “Ne yazık ki bizde dâhil Besni dernekleri uyuma moduna geçmişiz hiç bir faliyet ve etkinliğimiz  malesef yok, tabiki alınan kararlara saygı duyuyoruz. Esenler Besnililer Derneği olarak biz bazı etkinlikler yapacağız bunu da basın ve mesaj yolu ile Besnili hemşerilerimize duyuracağız” diyerek sözlerini tamamladı.  

Besnili Ses Sanatçısı Mesut Taşdemir ve Ressam Ayşe Işık'ta gençlerde, Esenler Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kuş'a ilgi ve alakadan mutlu olduklarını söyleyerek “Bize düşen ne varsa yapmaya hazırız” dediler. Esenler Besnililer Derneği Başkanı Mustafa Kuş konuklarına çeşitli ikramlar yapmayı ve toplu hatıra fotoğrafı çektirmeyi unutmadı.

 Ziyaret sırasında Dernekte, Vergi Denetim Kurulu Görevlisi İbrahim Özmercan, Bakırköy Adliyesinde Görevli Oktay Bayram, Halkalıda ikamet eden Nevzat Öztürk ve Hadımköy’de ikamet eden Emrah Güneş İsimli bir grup hemşerimizde bulundu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor