Mustafa Unuturum; ?Düğüne Gidiyoruz diyen Yiğitlerimizin bu şuuru göğsümüzü kabartmıştır?

Besni Alperen Ocakları Başkanı Mustafa Unuturum, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye´nin Afrin bölgesinde yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 24.01.2018 12:54:51 0
Mustafa Unuturum; ?Düğüne Gidiyoruz diyen Yiğitlerimizin bu şuuru göğsümüzü kabartmıştır?

Suriye´nin Afrin bölgesinde başlatılan Zeytin Dalı harekatının devletimiz, milletimiz ve İslam Coğrafyası için hayırlı olması temennisinde bulunan Unuturum konuyla ilgili şunları kaydetti; ?Ülkemizin sınır güvenliğini müdafaa etmek amacıyla başlatılan Zeytin Dalı operasyonu; Devletimiz, milletimiz ve kardeş coğrafyamız için hayırlı olsun.

Operasyona katılan askerlerimizin değimiyle; ?Düğüne gidiyoruz? diyen yiğitlerin bu şuur ve idrakı bir kez daha göğüslerimizi kabartmış, gözlerimizi buğulandırmıştır.

Hedeflerinin Kızıl Elma olduğunu dillendiren şahadet aslanları ecdatlarının torunları olduğunu dosta-düşmana ispatlamışlardır. Rabbimizden duamız ve muradımız şudur ki; Allah-u Akbar nidalarıyla küffarla cenk eden yiğitlerimizin tırnağına taş değdirmemesi, kılıçlarını keskin eylemesi ve iznillah zaferlerle onları ve bu Aziz Türk Milletini şükür secdeleri nasip ettirmesidir.

Operasyona katılan güvenlik güçlerimize ve onlarla birlikte olan diğer birliklere başarılar diliyorum. Rabbim, kahraman ordumuzun yâr ve yardımcısı olsun.

Son olarak şehitlerimize rahmet, ailelerine ve milletimize baş sağlığı dilerken, şahadet aslanlarının ardından dudaklarımızdan şairin şu mısraları dökülür; Onlar, Oğuz mayası gök ışığın erleri, Onlar, ülkü çağının bahadır melekleri. Mor dağların göğsünde kaldı pençe izleri, Haceru´l esved gözlerini gönlümüze resmettiler. Eyvah biz kaldık Efsele safilinde! Ahsen-i takvim üzere, onlar geçip gittiler? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor