Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

MUSTAFA ÇİĞDEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Besni’de 2011-2020 yılları arasında üç dönem AK Parti İlçe Başkanı olarak görev yapan Avukat Mustafa Çiğdem, Adıyaman Milletvekilliğine aday adaylığını açıkladı.

SİYASET 2.01.2023 12:22:00 0
MUSTAFA ÇİĞDEM MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Gazetemizi ziyaret ederek aday adaylığı ile ilgili açıklamada bulunan Çiğdem; “Besni’mize 2011-2020 yılları arasında 3 dönem ak parti ilçe başkanı olarak hizmet etme fırsatı buldum. İlçe başkanlığım boyunca yaklaşık 10 yıl tüm teşkilat mensuplarımızla birlikte haktan ve adaletten ayrılmamaya, Besni’miz için en güzelini yapmaya gayret ettim. İlçe başkanlığımda edindiğim tecrübe ile nasip olursa milletvekili olarak hemşerilerimize tekrar hizmet etme niyetindeyim.

Merkezi, beldesi ve köyleriyle Besni’mizin eksiklerini, sorunlarını ve sorunların nasıl çözüleceğini biliyoruz. Ortak akıl anlayışla hareket edecek ve hepsinin üstesinden geleceğiz. Besni’miz için kısa, orta ve uzun vadede planlarımız var. İnşallah nasip olursa hepsini gerçekleştirmek için bütün dinamikleri harekete geçirip hep birlikte hedeflerimize ulaşacağız.

Adıyaman ve özelde Besni’miz, her şeyin en güzeline layık, kadirşinas ve güzel insanların yaşadığı bir yer. Ben de bu manada bu güzel memlekete ve hemşerilerimize hizmet etmeye devam etmek istiyorum.

Geçmişten bu güne Besni’miz için taş üstüne taş koyan ve hizmet eden milletvekillerimize ilçe başkanlarımıza belediye başkanlarımıza ve ekiplerine şükranlarımı sunuyorum. Mevcut olanlara da başarılar diliyorum.  Asıl hedefim yükü paylaşmak, Besni’mize Adıyaman’ımıza hizmet etmek,  hemşerilerimizin duasını, rabbimizin rızasını kazanmak. Bu manada hemşerilerimizin duasına ve desteğine talibim. Rabbim çıktığımız bu yolda utandırmasın. 2023 yılı inşallah Türkiye Yüzyılı olacak. 

Bu vesile ile yeni yılın tüm insanlığa huzur, mutluluk ve esenlikler getirmesini diliyor tüm hemşerilerimizin yeni yılını kutluyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER