MUSTAFA SARIGÜL BESNİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Adıyaman’a geldi. Ziyaretleri kapsamında Besni’yi de gezen Sarıgül, şire pazarı içerisinde esnafla buluştu.

SİYASET 12.11.2021 14:42:00 0
MUSTAFA SARIGÜL BESNİ’Yİ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz Perşembe günü Gaziantep’te halka seslenen Türkiye Değişim Partisi Genel Başkanı Mustafa Sarıgül, bir dizi ziyaretlerde bulunmak üzere Besni’ye geldi. Atatürk Caddesi üzerinde ve Şire Pazarı içerisinde esnaf ziyaretinde bulunan Sarıgül, esnafların sorunlarını dinledi.

Daha sonra TDP Besni İlçe Başkanlığını ziyaret eden Sarıgül burada yaptığı açıklamada; “Öncelikle tüm yurttaşlarıma teşekkür ediyorum. Besni, Eğitim Bayramının olduğu önemli bir ilçe. Gerçekten Besni’yi seviyorum. Besni’nin kalitesi, kültürü, ağırlığını ve dostluğunu gittiğim her yerde anlatıyorum. Bugün biraz zaman darlığı oldu ama ileride daha geniş bir zamanda gelerek vatandaşlarımıza hitap edeceğim. Benim için insan olması önemli, çünkü Allah insanları denemek için ya para verir ya makam verir. Makamın çok yüksek olabilir, paran da çok olabilir ama adam olmadıktan sonra ne işe yarar” dedi.

Sarıgül buradaki ziyaretlerinin ardından ilçeden ayrıldı.


Anahtar Kelimeler: MUSTAFA SARIGÜL BESNİ’ ZİYARET

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor