'Nasip olursa Besni’yi birinci sınıf bir ilçe yapmaya talibim'

GÜNDEM 5.11.2013 14:23:25 0

 

Mehmet Nuri Tuğsuz AK Parti Besni ilçe başkanlığında aday olmak için başvuru yaptığını açıkladı. Gazetemizi ziyaret eden Mehmet Nuri Tuğsuz adaylığı ile ilgili şunları açıkladı; “Bu dönem belediye başkanlığına aday bir hayli fazla ve bunu olumlu yorumluyorum. Tabiki AK Parti güçlü bir parti. Arkadaşlarımı cesaretlerinden dolayı kutluyorum. Besni halkını temsil etme yeteneğine ve yeterliliğine sahip olan her yurttaşımız aday olabilir ve bu gayet normaldir.

Yine bu dönem Besni Belediye Başkan adayını Besni halkı belirlemeli ve seçmelidir, çünkü duygusal adayımız yoktur. Öyleyse akıl mantık ve vicdan muhasebesinden geçirip adayımızı belirlemeliyiz. Kriterimiz Besni’yi kim daha iyi yönetir? Kim daha fazla Besni’yi daha ileriye taşır? Burada benim avantajın bilgi, birikim ve tecrübedir. Ben Besni’yi daha önce yönettim. Ben Besni’ye sınıf atlattım. Nasip olursa Besni’yi birinci sınıf bir ilçe yapmaya talibim.

Adaylık konusunda kararı Besni halkının vermesini söylemiştik. Elbette bu bir temennidir. Biz biliyoruz ki kararı Ak Parti Genel Merkezi başta olmak üzere Milletvekilimiz sayın Mehmet Erdoğan, Ak Parti İlçe Başkanı yönetim kurulu, Ak Parti gençlik ve kadın kolları, başkan ve kurulları olmak üzere partinin ileri gelenleri verecektir. Bu karar verilirken Besni halkının teveccühü imbikten çözülerek öne çıkacaktır. Karar vericiler elbette Besni halkının kanaatlerini dinleyecektir ve son söz yine Besni halkının olacaktır. Bu vesileyle tüm aday arkadaşlara başarılar diliyor, Besni halkına saygılar sunuyorum.” Dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor