‘National Sağlık’ yayında…

GÜNDEM 4.08.2012 12:04:38 0
‘National Sağlık’ yayında…

 

Sağlık sektörüne yönelik Ege bölgesinin ilk ve tek yayın organı National Sağlık dergisi yayına başladı. 

İlk sayısı Haziran ayında yayımlanan ve İzmir’de sağlık sektöründe büyük bir beğeni toplayan Derginin sahibi Orhan Önder, “National sağlık dergisi olarak tıbbi bilimsel amaçlı, araştırmacı, popüler, magazinsel, eğlenceli, farklı bir tıb dergisi olması için aylardır hazırlıklarımız sürüyordu. İlk sayımız ile bunu başardığımıza inanıyoruz. Gelen olumlu tepkiler bunun bir göstergesi. Hedefimiz bunu kalıcı hale getirip önce İzmir’de sonra da Türkiye genelinde Sağlık sektörünün dili olup onların yanında olmaktır.” dedi.

Derginin Editörü Nurgül Şenol Önder ise başta İzmir olmak üzere Türkiye genelinde alanlarında ün yapmış Doktorlar ile çalıştıklarını belirterek, “Alışılmış sağlık dergilerinden daha farklı bir bakış açısıyla sizlere tıbbın bilinen ve farklı yönlerini eğleceli bir şekilde sunuyoruz. Sağlık çalışanların yoğun çalışma tempolarına karşılık okuduklarında hem bilgilenecekleri hemde sağlık mevzuatlarında bilinçlenecekleri bir alan oluşturduk. National Sağlığı Dergisi olarak bilimin ışığında, Mustafa Kemal Atatürk’ün izinden giderek her ay siz okurlarımızla buluşacağız. Dergimiz her ay İzmir genelinde tüm sağlık sektörüne yönelik olarak hazırlanıp 1000 kişiye ulaşacak.” dedi.

Önder, “Dergimizin bu sayısında İzmir ve Türkiye’de branşlarında çok önemli başarılara imza atmış doktorlarımızın verdiği bilgilerden, vücudumuzun organlarının kendilerini ne kadar sürede yenilediğine değindik. Peki tıbbın bu hale nasıl geldiğini merak ediyormusunuz? Aman dikkat! Sizleri tıbbın korkunç yolculuğuna çıkartacağız. Ya doğmamış bebeğinizin cinsiyetini belirleyebiirmisiniz? İster bilimsel olsun ister geleneksel bir yöntem. Ve daha birçok konu dergide yer aldı” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor