Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Nesip Dayan: ?Bu mücadeleden Zaferle çıkacağız?

CHP´den Besni Belediye Başkanlığına aday adayı olan Eczacı Nesip Dayan resmi adaylık başvurusunu yaptı. Dayan, ?sosyal demokrat bir parti olarak Besni´de şeffaf, adil, düzgün, eşit, herkese aynı seviyede yaklaşan bir belediyeciliği bu şehre kazandırmak is

SİYASET 9.10.2018 14:54:35 0
Nesip Dayan: ?Bu mücadeleden  Zaferle çıkacağız?

CHP Genel Merkezinin Mart 2019´da yapılacak olan yerel seçimler için 1 Ekim ? 19 Ekim tarihleri arasında adaylık başvurularının alınacağını açıklamasının ardından iş adamı Cumali Yaycı´dan sonra Eczacı Nesip Dayan´da resmi başvurusunu CHP Besni İlçe Başkanlığına yaptı.

Dayan: ?Besni´yi Besni halkıyla beraber yöneteceğiz?

CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç ve yönetimi ile partililerin hazır bulunduğu törende Eczacı Nesip Dayan partililere hitaben yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?Başkanımdan bu iyi dileklerinden çok teşekkür ediyorum. Buraya geldiğiniz için bize destek verdiğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. İnşallah 30 Mart 2019 seçimlerine hep beraber el ele omuz omuza vererek bu mücadeleden zaferle çıkacağımıza inanıyorum.

Geçenlerde biri bana bir şey dedi, dedi ki Nesip sen başkanlık yapamazsın dedi. Niye diye sordum, sen dürüstsün, sen yalan söylemezsin, sen adam kayırmazsın onun için yapamazsın dedi. Tamam işte bizde sosyal demokrat bir parti olarak Besni´de şeffaf, adil, düzgün, eşit herkese aynı seviyede yaklaşan bir belediyeciliği bu şehre kazandırmak istiyoruz. Biz bu şehre düzgün, insanların rahat yaşayabileceği yeşil alanlarının, parkların olduğu, insanların nefes alabildiği, çocuklarımızın nefes alabildiği, oynayabildiği bir alan yaratmak, bir şehir yaratmak istiyoruz, bir kültür şehri yaratmak istiyoruz. Biz insanlarımızın ötekileştirilmediği, kutuplaştırılmadığı bir belediye anlayışıyla hizmet vermek istiyoruz. Bu anlayışla yola çıktık, sağ olsun partili arkadaşlarımız ellerinden geldiğince destek veriyorlar. Akrabalarım, arkadaşlarım, dostlarım hepiniz destek veriyorsunuz. İnşallah bu süreci de bu şekilde el birliğiyle atlatarak seçime gideceğiz ve seçimde zaferle çıkacağız. Besni´yi de bir belediye başkanı değil üç tane belediye başkan yardımcısı veya üç müdür değil bütün Besni halkıyla beraber yöneteceğiz.?

Kılınç; ?Seçimlere tek vücut olarak çıkacağız?

CHP İlçe Başkanı Hakan Kılınç´ta yaptığı konuşmada şunları söyledi: ?Besni ilçemizde partimizin birbirinde değerli birbirinde pırlanta isimler aday adaylığı için partimize başvuruyorlar. Adayımız 1´de olsa, 5´te olsa, 10´da olsa partililerimizin hiç şüphesi olmasın biz inşallah 30 Mart 2019 yerel seçimlerine tek vücut olarak çıkacağız ve inşallah mart seçimlerinde de kazanacağız. 16 yıllık geçmişte baktığımız zaman iktidara her anlamda yüksek oranda destek veren ilçemiz ne yazık ki hem genelde hem de yerelde ilçemiz hak ettiği hizmeti alamamıştır?

?Hukuksuzluğun, yolsuzluğun hepsinin hesabını soracağız?

Buradan basın yoluyla da tüm Besnili hemşerilerime sesleniyorum, 5 yıllık aradan sonra 30 Mart 2019´da belediyeyi alarak Besni halkımıza hizmeti tekrar sunacağız. Çünkü Besni bu hizmeti hak etmiyor, 5 yıldır yapılan sadece belediyenin imardan başka hiçbir hizmetini görmüyoruz, imardan da buradaki mevcut belediyemiz zaten her türlü yolsuzlukla, her türlü usulsüzlükle, hukuksuzlukla zaten halkımızın kamuoyunun önünde. Biz Cumhuriyet Halk Partisi yerel yönetimini kazanarak halkımıza bunu hakkını savunacağız hiç kimsenin şüphesi olmasın. 30 Mart 2019´da Belediyeyi kazandığımız gün bu 5 yıllık yapılan hukuksuzluğun, yolsuzluğun hepsinin hesabını soracağız.

3 gün önce yine değerli bir abimiz sayın Cumali Yaycı belediye başkan adayı başvurusunda bulundu, bugünde yine partimizin yıllardır içinde olan değerlerinden sayın Nesip Dayan bugün başvurusunu yapacak, yarın farklı arkadaşlarımız da başvuru yapacak ama biz burada tek vücut olarak çıkacağız ve seçimi kazanacağız.?


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER