Öğrenciler Koronavirüsü´ne karşı bilgilendirildi

Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü görevlilerince Çin´de ortaya çıkan Koronavirüs´ten korunma ve kontrol yöntemleri konulu bilgilendirme semineri verildi.

EĞİTİM 14.02.2020 13:54:45 0
Öğrenciler Koronavirüsü´ne karşı bilgilendirildi

Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerine verilen seminerde Doktor Abdurrahman Arpacı, öğrencilere virüsten korunma ve kontrol yöntemlerini anlattı.
Verilen seminerle ilgili açıklamada bulunan okul müdürü Mustafa Ocakçı; ?Çin´de görülen Koronavirüs hastalığı sebebiyle koruma ve kontrol önlemlerinin alınması amacıyla, okulumuz Besni İbni Sina Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi olarak Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü´nden Koronavirüs Hastalığı ile ilgili öğrencilerimizin bilgilendirilmesi, koruma ve kontrol önlemlerinin alınması konusunda yeterli bilgi sahibi olmaları amacıyla girişimde bulunulmuştur.
Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü´nden gelen Doktor Abdurrahman Arpacı, Ebe Sibel Yılmazkurt ve Hemşire Hanife Kalman okulumuzda bulunan 160 öğrenciye Koronavirüs hastalığı, koruma ve kontrol önlemleri ile ilgili gerekli bilgilendirmeyi yapmıştır. Besni İlçe Sağlık Müdürlüğü´ne bu katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor