Öğrencilere Terörle Mücadele Semineri Verildi

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde ?Terörle Mücadele, Bilgilendirme ve Önleme? konulu seminer düzenlendi.

EĞİTİM 20.12.2017 09:58:09 0
Öğrencilere Terörle Mücadele Semineri Verildi

Gençlik ve Güvenli Gelecek Projesi ile Erdemli ve Başarılı Birey Projesi kapsamında, Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesikonferans salonunda, Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amirliği tarafından okul öğrencilerine zararlı odaklarla temasını engellenebilmesi amacıyla ?Terörle Mücadele, Bilgilendirme ve Önleme? konulu seminer düzenlendi.

Besni İlçe Emniyet Müdürlüğü TEM Büro Amiri Aziz Duman tarafından verilen seminerde; Ülkemizde barış ve huzur ortamını sağlamaya yönelik olarak başta gençlerimizin yasadışı oluşumlar tarafından yanlış yönlendirilmesinin önlenmesi, zararlı oluşumların propagandalarından korunması, ülkemizin sahip olduğu etnik, dini ve kültürel farklılıkların çatışma ve şiddet aracı olarak kullanılmasının önüne geçilmesi ve sağduyulu bir şekilde davranma refleksi kazandırılması amacıyla Neden hedef Türkiye, "terör ve terörizm, terör örgütlerinin eleman kazanma yöntemleri konularında bilgiler verildi.

Seminer sonunda Okul Müdürü Nevzat Avşar, TEM Büro amiri Aziz Duman nezdinde, katkılarından dolayı Besni İlçe Emniyet Müdürlüğüne teşekkür etti.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor