Öğretmenler Günü Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Besni´de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

GÜNDEM 27.11.2017 14:27:40 0
Öğretmenler Günü Etkinliklerle Kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü Besni´de düzenlenen çeşitli etkinliklerle kutlandı.

Etkinlikler kapsamında ilk olarak Hükümet Konağı önünde bulunan Atatürk anıtına çelenk bırakıldı.

Daha sonra etkinlikler kapsamında Şahin Tepesi mevkiinde öğretmenler adına hatıra ormanı oluşturuldu.

Etkinlikler daha sonra Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi spor salonunda devam etti. Buradaki programa İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Ferhat Aydın, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Cumhuriyet Başsavcısı Emre Vurmaz, kurum ve daire amirleri, STK Temsilcileri, okul müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan programda günün anlam ve önemini belirten konuşmayı yapan Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdiresi Ferda Uncu, öğretmenlik mesleğinin önemine değindi.

Uncu konuşmasında şu ifadelere yer verdi; ?öğretmenlik aynı zamanda vicdan işidir. Öğretmen fedakardır, idealisttir. Okul onun evidir, öğrenciler ise kendi çocuklarıdır. Çocukların başarısı öğretmenin yaşama sevincidir? dedi.

Daha sonra konuşan İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ise; ?öncelikle bizim burada olmamıza ve bugünlere gelmemizde emeği geçen öğretmenlerimiz olmak üzere çocuklarımızı hayata ve geleceğe hazırlamak gibi kutsal bir sorumluluğu yerine getiren eğitim ordumuzun kıymetli mensuplarına şükranları sunuyor, öğretmenler gününüzü kutluyorum? dedi.

Konuşmaların ardından Besni Servi Erdemoğlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencilerinin hazırladığı oratoryo gösterisi sergilenerek Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından organize edilen Besni Kaymakamlığı Öğretmenler Günü spor müsabakalarında dereceye girenlere ödülleri verildi.

Programda ayrıca emekli olan öğretmenlere plaket takdimi yapılırken, adaylığı kalkan öğretmenler içinde yemin töreni düzenlendi.

Etkinlikler Öğretmenler Korusunun seslendirdiği eserlerin ardından sona erdi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor