ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla hükümet konağı önünde tören düzenlendi. Çelenk sunumu ve emekli olan öğretmenlere belge takdiminin ardından İlçe Kaymakamı Nazlı Demir, öğretmenleri makamında kabul etti.

GÜNDEM 25.11.2020 11:09:06 0
ÖĞRETMENLER GÜNÜ TÖRENLE KUTLANDI

Hükümet Konağı önünde düzenlenen törene Besni Kaymakamı Nazlı Demir, Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre, Besni İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Canlı, Besni İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve öğretmenler katıldı.

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünün çelenk sunumunun ardından saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törende konuşan Besni İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Canlı: "Öğretmenlerin bilgiyi göstermesi sayesinde, bugün insanlık alemi yeni gezegenler keşfetmiş, sesi ve görüntüyü bir yerden başka bir yere eş zamanlı olarak iletmiş, vücudun içini görebilen cihazlar üretmiştir. Dağları delip ovaları bir birine kavuştururken, müziğin en ince tınısına ve doğadaki en hassas renklere ulaşmıştır. Ülkemizin ilerlemesi, gelişmesi ve sonsuza dek var olmasında, emeklerini asla ödeyemeyeceğimiz ebediyet alemine intikal etmiş başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere bütün öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, hayatta olan öğretmenlerimize sağlık ve afiyetler diliyorum? dedi.

Konuşmanın ardından Kaymakam Nazlı Demir ve Belediye Başkanı E. Mehmet Emre emekli öğretmenlere hizmet şeref belgelerini takdim etti.

İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından organize edilen resim yarışmasında 3. olan Şehit Bekir Oruçtutan İlkokulu öğrencisi Yaren Yardımlı´nın ödülünü Kaymakam Nazlı Demir´in takdim etmesinin ardından tören sona erdi.

Törenden sonra Kaymakam Nazlı Demir, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Bayram Canlı ve İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Adil Kahya ile birlikte emekliye ayrılan öğretmenleri makamında ağırladı.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor