Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

2019 Yılı Öğretmenler Günü faaliyetleri kapsamında organize edilen Besni Kaymakamlığı Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvasının Şampiyonu Mehmet Akif Ersoy Fen Lisesi oldu.

SPOR 29.11.2019 09:31:19 0
Öğretmenler Günü Voleybol Turnuvası Sona Erdi

Besni Kapalı Spor Salonunda oynanan Final müsabakasını İlçe Kaymakamı Bedirhan İmamoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Metin Cebeci, İlçe Jandarma Komutanı Barış Kara, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar kurum ve daire amirleri ve çok sayıda spor sever izledi.
14 Takımın katıldığı turnuvanın final müsabakası öncesinde takımlarda oynayan öğretmenlerle tek tek sohbet eden Kaymakam İmamoğlu oyunculara başarılar diledi.
Kazanılmış iki set üzerinden oynanan müsabakalar sonunda M. Akif Ersoy Fen Lisesi birinci olurken, Kızılin Çok Programlı Anadolu Lisesi ikinci, Besni Şehit Abidin Tanrıkoku Anadolu Lisesi üçüncü, Toklu Ortaokulu ise dördüncü oldu
Turnuvayla ilgili açıklamalarda bulunan Besni Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel; ?Besni Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak müsabakalara katılan tüm okullarımıza teşekkür eder dereceye giren okullarımızı tebrik ederiz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor