Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Öğretmenler Korosu Beğeniyle İzlendi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler tarafından oluşturulan "Öğretmenler Korosu" düzenlenen ilk konserde beğeniyle izlendi.

EĞİTİM 24.05.2017 10:48:10 0
Öğretmenler Korosu Beğeniyle İzlendi

Besni İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı okullarda görev yapan öğretmenler tarafından oluşturulan "Öğretmenler Korosu" düzenlenen ilk konserde beğeniyle izlendi.  

Besni Servi Erdemoğlu KYK yurdu konferans salonunda gerçekleştirilen konsere Besni Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Jandarma Komutan V. Arif Bekar, Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Besni KYK Yurt Müdiresi Nurcan Ciner, Okul Müdürleri, Sivil Toplum Örgütlerinin ve Siyasi Partilerin temsilcileri, öğretmenler ve vatandaşlar katıldı.

Türk Sanat Müziği, Türk Halk Müziğinden koro ve solo olarak eserlerin seslendirildiği konserde öğretmenlerin performansı büyük alkış aldı.

Konser sonunda açıklamalarda bulunan İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, meslektaşlarına duyduğu güvenin kendisi hiç yanıltmadığını belirtti.

Üç hafta gibi kısa bir sürede hazırlanan konserde emeği geçenleri kutlayan Yazar şunları kaydetti; ?Burada hep beraber o kadar keyifli vakit geçirdik ki şahsım adına konserin bitmesini hiç istemedim. Fakat daha önceki konuşmalarımda belirttiğim gibi bu muazzam ekibin devamlılığını istediğimiz için sonraki konserleri de muhakkak ki olacaktır.  Ellerine yüreklerine tekrar tekrar sağlık diyerek, değerli meslektaşlarıma bir kez daha teşekkür ediyor, başarılar diliyorum? dedi.

Daha sonra konserde teknik ve alt yapı konularında destek veren Besni Yerel Sanatçılar Derneği Başkanı Seydi Ural´a plaket takdim edilmesinin ardından konser sona erdi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER