Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz

GÜNDEM 26.11.2013 11:31:39 0
Öğretmenlerimize çok şey borçluyuz

 

“Geçmişten günümüze sevgileriyle içimizi, yeniliği, gelişmeyi ve bilimi anlatarak düşüncelerimizi aydınlatan doğruluk, dürüstlük ve bilgiyle evrensel değerlere ulaşmamızı sağlayan bu kutsal mesleği yapan öğretmenlerimize çok şey borçluyuz.

Her ne kadar günümüzde öğretmenlik mesleğine gereken değer yeterince verilmese de, öğretmen olmak için yanıp tutuşan öğretmen adaylarımız yeni camii önünde yem bekleyen güvercinlere benzetilse de, atanamayan öğretmenlerimiz sesini duyurmak için yırtındığında azarlansa da; görevde olan ve göreve gelecek olan irfan ordusunun öğretmenlerimizin Cumhuriyet Devrimi Meşalesini daima yükseltmek için var güçlerini kullanacaklarına inanıyoruz. Eğer öyle olmasaydı 23 Nisan’da, 19 Mayıs’ta, 30 Ağustos’da, 29 Ekim’de, 10 Kasım’da on milyonların çok büyük bir bölümünü gençler oluşturmazdı. Tüm öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyor, halkı aydınlatma çalışmalarında devrimcileri ve Atatürkçü’leri daima yanlarında hissetmelerini ve bundan güç almalarını diliyoruz.

Onların emeklerini boşa çıkarmamak için dürüst, insani değerlere sahip bireyler olmamız onlara verilebilecek en güzel armağandır. Demokratik ve laik Cumhuriyetimizin yılmaz önderleri, vefakâr ve cefakâr fikir insanları, saygıdeğer öğretmenlerimizin bu güzel gününü bütün coşku ve içtenlikle kutluyor, sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.”


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor