Öksüz ve Yetim Çocuklar için 2 Tosun Kesildi

Kahta Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından alınarak kesilen 2 tosun yetim ve öksüz ailelerin et ihtiyacı için dağıtıldı.

GÜNDEM 9.06.2017 15:51:35 0
Öksüz ve Yetim Çocuklar için 2 Tosun Kesildi

Kahta Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV)  tarafından alınarak kesilen 2 tosun yetim ve öksüz ailelerin et ihtiyacı için dağıtıldı.

İlçedeki öksüz ve yetim çocukların bulunduğu ailelere Ramazan ayı münasebetiyle et ihtiyaçlarını karşılamak üzere  Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından alınan tosunlar Kahta Belediyesi mezbahanesinde 2 veteriner hekim gözetiminde, dualar eşliğinde kesilerek her bir aileye 6 kg et verilmek üzere paketlendi.

 Et paketleri Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı personeli tarafından  hak sahibi ailelerin adreslerine götürülerek teslim edildi.

 Kahta Kaymakamı Ahmet Gazi Kaya, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı tarafından yoksul ailelere yardım faaliyetlerinin devam ettiğini ifade etti.

Kaya, satın alınarak kesimi yapılan 2 adet tosunun etlerinin dağıtıldığını ayrıca  toplam bin 614 aileye 150´şer TL nakdi para yardımı, şehit ve gazi ailelerine 500´er TL nakdi para yardımı ve 125 yoksul aileye gıda paketi yardımı olmak üzere ayni ve nakdi yardımlar yapıldığını belirtti. 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor