Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğünün ortak koordinasyonu ile Okul Sporları Değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda okulların spor alanındaki sorunları masaya yatırıldı ve çözüm önerileri görüşüldü.

EĞİTİM 3.11.2017 00:33:40 0
Okul Sporları Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğünün ortak koordinasyonu ile Okul Sporları Değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda okulların spor alanındaki sorunları masaya yatırıldı ve çözüm önerileri görüşüldü.

Yapılan toplantıya İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya, Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Fikret KELEŞ, İlçe Milli Eğitim Müdürü Neşet Yazar, Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ramazan Sertpolat ve Bayram Canlı, çeşitli spor dallarının il temsilcileri, okul müdürleri ve beden eğitimi öğretmenleri katıldı. 

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı´nın okunması ile başlayan programda Gençlik ve Spor Hizmetleri İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel tarafından ?Okul Sporları ve Gençlik Spor Hizmetleri İlçe Müdürlüğü faaliyetleri? hakkında ve Okul Sporları Adıyaman İl Temsilcisi tarafından okul sporları hakkında bilgilendirme sunumları yapıldı. 

Daha sonra konuşan Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Keleş; ?Değerli meslektaşlarım sizlerin nice zorluklar altında görevinizi yerine getirmeye çalıştığınızın farkındayız. Sizlerin imkanlarını güçlendirmek için çalışmalarımız devam ediyor. Beden eğitimi öğretmenlerimiz ile iyi bir çıkış yakaladık, bu çıkışı da daha yukarılara doğru devam ettireceğimize inanıyorum. Geçtiğimiz dönem içerisinde Müdürlüğümüz bünyesinde her yaş grubu ve bir çok spor dalı bünyesinde etkinlikler gerçekleştirdik. Bu yıl içerisinde de devam edeceğiz.  Sizlere sürekli kapımızın açık olduğunu belirtiyor, katılımlarınızdan dolayı tekrar teşekkür ediyorum.? dedi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğü olarak Spora, sporcuya ve okul sporları bazında bu konuda en ağır yükü omuzlayan beden eğitimi öğretmenlerine değer verdiklerini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Kızılkaya; ?Kıymetli meslektaşlarım hepimiz öğretmeniz, eğitim öğretimin zorluklarını çeken kişileriz. İmkansızlıklar içerisinde gösterilen çabalar ile yakalanan başarıları biliyoruz. Hepimiz elde olan araç gereçler ile materyaller oluşturmaya çalıştık. Ben öğretmenlik yıllarımda iki kavak ağacı ile voleybol sahası oluşturup çocuklara voleybol oynamayı öğretmiştik. Sizlerden gelen buna benzer birçok örnek ile karşılaşıyoruz. Elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalıştığınız konusunda hemfikiriz, bizim bütün derdimiz tasamız çocuklarımız onlar bu ülkenin geleceği, eğer onlara biz sahip çıkmazsak sahip çıkacak ve onların geleceğini karartacak birileri var, bu sebeple eğer sorunlu bir öğrencimiz var ise ona en üst düzeyde ehemmiyet gösterip kazanmaya çalışalım, çünkü kaybedecek olan sadece o çocuk değil aynı zamanda bizler ve toplumumuzda kaybetmiş olacak. Bu sebeple sporun çocuklarımızın geleceğini aydınlatma yönünde sporun çok önemli bir görevi olduğunu düşünüyor, bu konuda güzel çalışmalarınızı bekliyor, hepinize katılımlarınız için teşekkür ediyorum? dedi. 

Konuşmaların ardından İl Milli Eğitim Müdürü Mete Kızılkaya ve Gençlik ve Spor Hizmetleri İl Müdürü Fikret Keleş öğretmenlerin sorularını cevaplaması ve sorunlarını dinlemesi ile program sona erdi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER