Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Okul Sporları Müsabakalarına Besni Okulları Damga Vurdu

Adıyaman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğünün birlikte organize ettiği 2017-2018 Eğitim ve Öğretim yılı okul sporları müsabakalarında Besni okulları büyük başarı elde etti.

SPOR 20.01.2018 10:25:52 0
Okul Sporları Müsabakalarına Besni Okulları Damga Vurdu

Yıldız kızlar Dart 1. ve 2. Besni´den

Toplam 39 takımın katıldığı Yıldız Kızlar Dart müsabakalarında ilk iki sırayı Besni Takımları elde etti. Adıyaman Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonunda Besni Yoldüzü Ortaokulu birinci, Besni İzollu Ortaokulu ikinci, Adıyaman Kızılcapınar Ortaokulu ise üçüncü oldu.

Yıldız Erkekler Dartta

A.C. Yamazaki Şampiyon

İl genelinde toplam 45 okulun katıldığı Yıldız Erkekler Dart müsabakalarında final maçları bugün yapıldı. Adıyaman Gençlik Merkezi Spor Salonunda yapılan müsabakalar sonunda Besni AC Yamazaki Ortaokulu il 1.´si oldu. 

Bir Şampiyonlukta Şehit Mehmet

Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesinden

20 okulun katıldığı Genç Kızlar Dart müsabakalarında Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi İl 1.´ si oldu. Besni´den 6 okulun katıldığı müsabakalar sonunda Şehit Abidin Tanrıkolu Anadolu Lisesi ise 4. oldu. Besni Şehit Mehmet Yağmur Anadolu İmam Hatip Lisesi şampiyon olarak Adıyaman´ı grup maçlarında temsil edecek.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Metehan Adıgüzel ise elde edilen başarılardan dolayı memnuniyeti dile getirerek okul öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik etti.

 


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER