‘Okul Kafası’nın ilk sayısı yayımlandı

Besni Çakırhüyük Çok Programlı Anadolu Lisesi öğretmenleri ve öğrencileri tarafından hazırlanan "Okul Kafası" isimli eğitim ve kültür dergisinin ilk sayısı yayımlandı.

EĞİTİM 16.12.2021 13:12:00 0
‘Okul Kafası’nın ilk sayısı yayımlandı

Okul Müdürü Beşir İnce ve Dergi Editörü Sümeyra Görgeç  yayımlanan derginin bir nüshasını takdim etmek üzere İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'i ziyaret etti. Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ile yapılan röportajın da olduğu dergide kültürel değerlerimiz, şairler ve şiir, motivasyon, mektup, yarışma vb. başlıklarda yazılar bulunuyor.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Demire; “Kırsal bir yerleşim yerinde ve kısıtlı imkanlarla hazırlanan bu dergi, elbette takdiri hakediyor. Derginin içeriği ile ilgili ipucu veren kapaktaki yazıda; 'Yazmak, ölümsüzlük iksirini içmektir. Bir de yazdıklarınız insanların ufkunu açmış ve onların yolunu aydınlatmışsa kitlelerin hayatına dokunmuş, toplumların dirilişine vesile olmuşsunuz demektir.' denilmektedir. Bu da ne kadar okunası bir dergi olduğunu göstermektedir. Emeği geçen okul müdürümüz ve öğretmenimizi tebrik ediyorum” dedi.

 


Anahtar Kelimeler: Kafası’ sayısı yayımlandı

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor