Okul Müdürleriyle Sene Sonu Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

2021-2022 eğitim öğretim yılının sona ermesiyle İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel başkanlığında okul ve kurum müdürleriyle sene sonu değerlendirme toplantısı yapıldı.

EĞİTİM 1.07.2022 08:00:00 0
Okul Müdürleriyle Sene Sonu  Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Merinos Ali Erdemoğlu Fen Lisesi Konferans Salonunda yapılan toplantıya, Şube Müdürlerinin yanı sıra okul ve kurumların müdürleri katıldı.
Toplantıda açılış konuşmasını yapan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, "Toplantıya katılım sağlayan bütün müdürlerimize hoş geldin diyor ve bu toplantının ilçemiz eğitimine hayırlar getirmesini diliyorum. Bilindiği üzere 17 Haziran'da okullarımızda sene sonu karnelerinin verilmesiyle 2021-2022 eğitim öğretim yılını bitirdik. Bu seneyi çok şükür, pandemiyle mücadele ederek, okullarımızı açık tuttuk ve çok önemli bir aksaklık olmadan da sonuçlandırdık. Lise ve ortaokul son sınıf öğrencilerimiz de sınavlarına girerek bu zorlu süreci neticelendirdiler. Acısıyla tatlısıyla bitirdiğimiz bu eğitim öğretim yılında emek veren bütün yönetici ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Senenin genel bir değerlendirmesini de yapan Demirel şöyle devam etti; “Beraber çalıştığımız sürece ortaya güzel ürünler çıkarabiliyoruz. Bu duruma Besni ölçeğinde baktığımızda, özellikle uygulamakta olduğumuz BENAP projesinde bunun sonuçlarını daha net görme imkanımız oldu. Gerek akademik anlamda, gerekse sportif ve kültürel alanlarda olumlu sonuçlar elde ettik. Bugünkü toplantıda ilçemizin genel eğitim değerlendirmesini yapıp artı ve eksileriyle bunu masaya yatıracağız. Şube Müdürü arkadaşlarım da kendi birimleriyle ilgili değerlendirmede bulunup, sizlerden gelen geri bildirimler de değerlendirme yapılacaktır. Tekrardan toplantının ilçemiz eğitimine hayırlar getirmesini diliyorum”
Demirel’in konuşmasının ardından yıl içinde gözlemlenen problemler ve sorunların giderilmesi ile olumlu gelişmelerin de güçlendirilmesi konusunda istişare edildi. Şube Müdürleri de kendi birimleri hakkında değerlendirmede bulunarak, okul müdürlerinden gelen sorular cevaplandırdı.
Toplantıda ayrıca; 10.000 okul projesi, BENAP, okulların onarımı ve inşaat, yeni yapılan okul binaları, taşımalı eğitim, YKS ve LGS sınavları, yaz DYK kursları, yaz kursları vs. konuları görüşüldü.
Öte yandan lise ve üniversite tercih dönemlerinde okullara düşen görevler hakkında da bilgi alışverişinde bulunularak gelecek eğitim öğretim yılında alınacak tedbirler ve hazırlıkların bir an önce başlanması kararlaştırıldı. Toplantı karşılıklı soru cevap bölümünün ardından son buldu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor