OKUL YÖNETİMİ LGS ŞAMPİYONU MERYEM MEHLİKA YILMAZ’I ÖDÜLLENDİRDİ

LGS’de tüm soruları cevaplayıp 500 tam puan alan Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu öğrencisi Meryem Mehlika Yılmaz Okul İdaresi tarafından ödüllendirildi.

EĞİTİM 13.07.2023 16:26:00 0
OKUL YÖNETİMİ LGS ŞAMPİYONU MERYEM MEHLİKA YILMAZ’I ÖDÜLLENDİRDİ

2022-2023 eğitim öğretim yılı başında öğrencilerin sınava daha iyi motive olmalarını sağlamak için Tuğsuz Ali Ağa Ortaokulu idaresi tarafından LGS'de Türkiye 1.’liğini kazanan öğrencileri  Cumhuriyet altını ile ödüllendireceği ilan edilmişti. Verilen bu sözün  karşılığı olarak bu ödülü hak eden öğrenci Meryem Mehlika Yılmaz’a yapılan törenle hediyesi takdim edildi. Yapılan törende konuşan okul müdürü Mehmet Kaya; "2022-2023 eğitim-öğretim yılında LGS’de tüm soruları cevaplayıp 500 tam puan alan, öğrencimiz Meryem Mehlika Yılmaz, Türkiye 1.si olmuştur. İlkokuldan bu yana okulumuzda eğitim gören Meryem Mehlika Yılmaz  gerek pandemi gerek asrın felaketi olarak nitelendirilen deprem gibi zorluklara rağmen takdire şayan bir başarıya imza atmıştır. Sadece öğretmenlerini dikkatle dinleyip ve okulumuzda açılan destekleme ve yetiştirme kurslarına düzenli katılarak bu başarıya ulaşmıştır. Disiplinli, düzenli çalışmayı seven, kitap okumayı seven bir öğrencimizdir. Tabi bu başarısında öğretmenlerimizin katkısı da çok büyüktür. Özellikle İlkokul Sınıf Öğretmeni Abdullah Kaya, hem Sınıf Rehber Öğretmeni hem de Türkçe Öğretmeni Birgül Han ve en büyük destekçileri Matematik Öğretmeni Mehmet Koparal hocalarımızın katkılarını unutmamak gerekir. 

Tüm branş öğretmenlerimiz öğrencilerimizle bire bir ilgilenmiş ve bu emeklerinin meyvesini onca olumsuzluklara inat Mehlika ile almışlardır. Eğitimin vazgeçilmezi olan okul yönetimi-öğretmen-veli işbirliğinin başarıyı hangi çıtalara taşıyabileceğinin en güzel örneğini görmüş olduk. Okul yönetimi olarak her zaman öğretmen ve öğrencisini maddi manevi olarak desteklemiştir. Anne babası da okuldaki bu atmosfere her zaman sonsuz güvenmişlerdir. Elbette böyle bir iklimde başarının da arkasından geleceği aşikârdır. Okulumuzdaki idare- öğretmen- veli iş birliğinin güzel bir sonucu. Okulumuz her zaman öğretmenini, öğrencisini destekleyen bir yönetim anlayışıyla başarıya ulaşmıştır. Bu başarının devamının geleceğine canı gönülden inanıyorum. Bu vesileyle öğrencimiz Meryem Mehlika Yılmaz’ın bu başarısında büyük pay sahibi olan öğretmenlerimize, velilerimize ve okul-aile birliğimize teşekkür ediyor, bu başarımızın tüm Besni’ye hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Okul Aile Birliği Osman Yücel ise; “Okul aile birliği olarak bu başarıda emeği geçen okul idaresini Öğretmenlerimizi ve öğrencimizi tebrik eder emeği geçen bütün herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Haber Kaynak: Mehmet Gültekin-Muhabir


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor