Okullardaki Sergi ve Kermes açılışları yapıldı

GÜNDEM 15.06.2012 09:39:57 0
Okullardaki Sergi ve  Kermes açılışları yapıldı

 

Kız Teknik ve Meslek Lisesi, Atatürk İlköğretim Okulu, İstiklal Anaokulu ve Ümmü Tuğsuz Anaokulu’nda gerçekleştirilen açılışlara İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk’ün yanı sıra çeşitli kurum amirleri, öğrenci velileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı. Şambayat Anaokulu Yıl Sonu Sergisinin açılışı ise Belde Belediye Başkanı Orhan Mutlu tarafından yapıldı.

Kız Teknik ve Meslek Lisesi kapalı spor salonunda yapılan kermeste Dikiş Nakış Bölümü, El Sanatları Bölümü, Giyim Teknolojileri Bölümü ve Yiyecek İçecek Hizmetleri Bölümü öğrencileri tarafından hazırlanan ürünler beğeniye sunuldu.

Atatürk İlköğretim Okulunda gerçekleştirilen yılsonu sergisi ile de öğrenciler tarafından yıl içerisinde Görsel Sanatlar ve Teknoloji ve Tasarım derslerinde yapılan resimler ve çeşitli ürünler sergilendi.

Açılışlara katılarak öğrencilerin çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmet Öztürk, “2011-2012 Eğitim Öğretim Yılının son günlerine girerken okullarımızda öğrencilerimiz tarafından yapılan birçok ürün velilerimizin beğenisine sunuluyor. Bu tür etkinlikler ile öğrencilerimiz yeteneklerini, el becerilerini ve emeklerini sergileme imkânı buluyor. Katılımcılar tarafından sergilenen ürünlerin beğenilmesi elbette ki öğrencilerimizi mutlu ediyor. Onların mutlu olması bizim temel gayelerimizden biri olduğu için İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bu etkinlikleri destekliyoruz. Emeği geçen tüm idareci ve öğretmen arkadaşımı kutluyorum. Birbirinden güzel çalışmalarından dolayı öğrencilerimizi tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyorum.” dedi.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor