?Okumaya Hangisinden Başlasam Projesi II?

Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamındaki Besni Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığının ?Okumaya Hangisinden Başlasam II? projesinin kabul edildiğini bildirdi. Proje kapsamında ilçe genelinde şehit ve gazi çocukları b

GÜNDEM 9.01.2018 12:19:52 0
?Okumaya Hangisinden Başlasam Projesi II?

Proje kabul edildi

İlçe genelinde şehit ve gazi çocukları başta olmak üzere öksüz ve yetim 80 öğrenci tarihi ve kültürel yerleri gezecek olan projeyle ilgili açıklamada bulunan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer; ?TC Kalkınma Bakanlığı tarafından yürütülmekte olan 2017 yılı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Adıyaman Valiliğine sunulan ve Bakanlıkça uygulanmaya değer bulunan Besni Köylere Hizmet Götürme Birliği Başkanlığımızın Kültür, Sanat ve Spor kategorisinde 2017-02-0008 başvuru numaralı ?Okumaya Hangisinden Başlasam II?  projesi kabul edilmiştir? dedi.

Öğrenciler tarihi ve

Kültürel yerleri gezecek

Kaymakam Gencer şöyle devam etti; ?Okumaya Hangisinden Başlasam II projesi kapsamında Mart ayı içerisinde Merkez, Belde ve köy liselerimizde halen aktif öğrenci durumunda olan ve okul komisyonları tarafından onaylanan; Şehit çocukları, yakınları ile Gazilerimizin Çocukları, yakınları başta olmak üzere okul komisyonlarınca seçilen toplamda 80 Öksüz ve Yetim öğrencimiz Uçakla gidiş gelişli olmak üzere Ankara, Bursa, Çanakkale ve İstanbul illerimizin tarihi ve kültürel mekanlarını yerinde Profesyonel Kokartlı Tur rehberleri eşliğinde 4 gece 5 gün boyunca 5 yıldızlı otellerde konaklama dahil tüm masrafları proje kapsamında karşılanacaktır.

Yine proje kapsamında 5 ortaokulumuza tam tefrişatlı boyasından badasına, raflarından masalarına kadar her birine 1000 adet seçilmiş eser vermek kaydıyla 5 kütüphane kuracağız diyen Gencer kütüphane çalışmalarından sonra ise kitap okuma kampanyasının başlatılacağını ifade etti.

 Besni Kaymakamı Ahmet Gencer projede emeği geçen Besni Kaymakamlığı Ar-Ge ekibimi tebrik ediyor başarılarını devamını diliyorum? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor