OKUR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Merhum Hacı Zeyrek ve Merhume Ayşe Okur´un oğlu, Meliha Okur´un eşi, Bülent ve Belkız Okur´un babaları, Alper ve Begüm Okur´un dedeleri, Merhum Nadir Ekmekci ve Haci Dilsiz´in Dayıları, Besni sevdalısı (Efendi) Mehmet Okur 81 yaşında vefat etti.

GÜNDEM 7.02.2020 10:31:53 0
OKUR AİLESİNİN ACI GÜNÜ

Merhumun cenazesi geçtiğimiz Pazartesi günü Üsküdar Şakirin Camiinde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından ,Ümraniye Hekimbaşı Aile kabristanında toprağa verildi. Aynı gün, akşam ile yatsı arasında aile tarafından Kuran okutuldu. Yine vefatının 3. gününde mevlit okutuldu. Merhum Mehmet Okur´un oğlu Bülent Okur gazetemize yaptığı kısa açıklamada; ?Camiye, mezarlığa ve evimize bizzat gelerek, gazete ilanı, mesaj yolu ile sosyal medya ve telefon açarak acımızı paylaşan, akraba dost ve komşularımıza ayaklarına sağlık diyor teşekkür ediyorum? dedi.
Cenazeye Besni Eğitim Vakfı önceki Başkanları, yönetim kurulu üyeleri, Besni dernek başkanları, STK temsilcileri ve siyasi parti başkanlarının yanı sıra İstanbul, Gaziantep, Uşak ve Besni´den çok sayıda, akraba, komşu ve iş dünyasından sevenleri katıldı. Merhumun oğlu Bülent ve Ailenin ileri gelenleri, Cami avlusunda ve mezarlıkta taziyeleri kabul ettiler. Gazetemiz kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Şekip Önder´in okul arkadaşı ve bir dönem Öğretmen olarak görev yaptıkları meslektaşı olan merhum Mehmet Okur´a bizde Besni Ekspres Gazetesi olarak Allah´tan rahmet, başta eşi, oğlu ve kızı olmak üzere tüm Okur Ailesine başsağlığı dileriz.


Anahtar Kelimeler: OKUR AİLESİNİN GÜNÜ

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor