Olaylı maçta taraflar bir puana razı oldu

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Besni Akınspor, ligin 12. Haftasında Siverek Belediyespor’u ağırladı. Zaman zaman gerginliğin arttığı maçta taraflar 1-1 berabere kaldı.

SPOR 21.02.2022 09:09:00 0
Olaylı maçta taraflar bir puana razı oldu

Bölgesel Amatör Ligin 12. Hafta mücadelesinde Besni Akınspor, kendi evinde Siverek Belediyespor ile karşılaştı. Hakem hatalarının damga vurduğu maçta uzun süre oyunu 1-0 önde sürdüren temsilcimiz 66. Dakikada kalesinde gördüğü golle sahadan 1-1 berabere ayrıldı.

Maçın son dakikalarında sakatlanarak saha kenarına gelen Hasan Can Kırgız oyuna tekrar girmek için hakemden defalarca izin istemesine rağmen oyuna giremedi ve uzun süre saha kenarında kaldı. Siverek Belediyesporun geliştirdiği atakta sahaya girerek topa müdahale eden oyuncu hakem tarafından kırmızı kart görünce ortalık bir anda karıştı.

Mücadelenin son düdüğü ile birlikte futbolcular arasında arbede yaşandı. Siverek Belediye Sporlu futbolcular Besni Akın Sporlu yöneticilere ve Kulüp Başkanına saldırdı. Yaşanan olay sonrasında Besni Akınsporlu yöneticilerden Deniz Kösen yaralandı. Kulüp Başkanı Doğan Ciner ise yaşanan olaylar sonrası fenalaşarak ambulans ile Besni Devlet Hastanesine kaldırıldı.


Anahtar Kelimeler: Olaylı maçta taraflar puana

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor