On parmağında on Marifet: Yusuf Öztürk

GÜNDEM 9.12.2013 09:42:44 0
On parmağında on Marifet: Yusuf Öztürk

 

Konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Gazetemiz Besni Ekspers’in duayen Kurucusu Genel yayın yönetmeni Şekip Önder’e ve çalışanlarına bana kendimi tanıtma fırsat verdiği için teşekkür ediyor  ve saygılarımı sunuyorum” diyerek başladığı konuşmasına “Sizde fırsat buldukça katılım sağladığınız etkinliklerimize ve şiir dinletimize katılıyorsunuz oralardaki atmosferi teneffüs edenlerdensiniz mesela Merinos'un sporsonluğunda tüm Besni dernekleri ve BEV’in öncülüğünde yapılan 1. Besni Bahar Şenliğinde olduğu gibi davete icabet ediyoruz.” Bazı siyasetçilerin yaptığı gibi mikrofon bize geldimi daha elimizden düşmez diyerek Standup’culuğunu konuşturdu.

Öztürk şöyle devam etti. “Ses Sanatcısı Hemşehrim köylüm kardeşim Mesut Taşdemir İstanbul'da faliyette olan Besni Derneklerini ziyaret etmişti gazetenizde hayli zaman önce haberi okumuştum. Oldukca beğendim aynısından yapmak lazım” diyerek inceden inceye basına mesajını verdi. 

Faliyetlerini sıralarken de şunları söyledi. “Hali hazırda, kendi yazdığım Stand Up gösterilerini çeşitli üniversiteler ve İstanbul’daki belediyelerin kültür merkezlerinde sunmaktayım. Ayrıca yine çeşitli etkinliklerde şiir dinletileri gerçekleştirmekteyim. Metin Yazarlığı, Komedyenlik, Meddahlık, Profesyonel Sunuculuk, Radyo Programcılığı, Festival Organizatörlüğü, Seslendirme, Halk Oyunları Hocalığı gibi bir çok niteliğe sahip bir sanatçıyım. Bu sezon çeşitli Tv kanallarında yayınlanan Kurtlar Vadisi, Tatar Ramazan, Bebek İşi, Güneşi Beklerken, Bugünün Saraylısı, Galip Derviş, Muhteşem Yüzyıl, Arka Sokaklar, Pis Yedili dizilerinde diyaloglu oyuncu olarak çeşitli rollerde görev aldım Dizi film ve Sinema çekimlerinin yanı sıra Profesyonel Sunucu, Stand Up’çı, Şiir Yorumcusu ve Seslendirme Sanatçısı olarak da çeşitli projelerde rol almaktayım. Bu arada kendimi tanıtayım 1975 yılında Adıyaman, Besni Çöplü köyünde doğmuşum bu sebebten Ses Sanatcısı Mesut Taşdemir’e yukarıda belirtim köylüm diyorum devam dersek ilk ve orta öğrenimden sonra Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Fen Edebiyat Bölümünden mezun oldum uzun yılar Ankara'da kaldıktan sonra 2012 yılında İstanbul'a taşındım. Besnili Dernek Yöneticilerinin vereceği görevi başarı ile yapacağıma yürekten inanıyorum.” diyerek sözlerini tamamladı.

Gazetemiz olarak bizde Yusuf Öztürk’e başarılar temennisinde bulunuyoruz.

Numan EKMEKÇİ/İST.

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor