Onbinlerce Besnili Piknikte buluşuyor

GÜNDEM 26.03.2013 13:45:22 0
Onbinlerce Besnili  Piknikte buluşuyor

 

Besnililerin her zaman hayır ile yâd ettiği Erdemoğlu ailesi bu sefer de on binlerce Besniliyi buluşturmak için kolları sıvadı. İstanbul’da yaşayan Besnilileri bir araya getirmek amacıyla piknik düzenleme kararı alan Erdemoğlu Holding ve Besni Eğitim Vakfı piknik için gerekli çalışmaları başlattı.
İstanbul’da yaşayan Besnilileri, derneklerinde katılımıyla bir araya getirmek isteyen Erdemoğlu Holdingin Yönetim Kurulu başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun pikniğin tüm masraflarını da karşılayacağı öğrenildi.
9 Haziran’da İstanbul Çatalca-İhsaniye Piknik alanın da bir araya gelecek olan Besnililer şehrin muhtelif yerlerinde araçlarla piknik alanına taşınacak. 
Konuyla ilgili olarak gazetemize açıklama yapan Besni Eğitim Vakfı Başkanı Mehmet Karakuş, İstanbul’da yaşayan tüm Besnili ve Adıyamanlıların pikniğe davetli olduğunu söyledi.
Birlik, beraberlik ve kaynaşmamız açısında bu pikniğin önemli bir aktivite olduğunu söyleyen Karakuş, “Geçtiğimiz ay yaptığımız kahvaltılı toplantıya Erdemoğlu Holding Yönetim kurulu başkanı sayın İbrahim Erdemoğlu’da katılmıştı. Kendisi böyle bir etkinlik yapılmasının çok iyi olacağını söyleyince vakıf olarak biz de üzerimize düşeni yapmak için çalışmalara başladık. Merinos’un sponsorluğunda Vakfımızın öncülüğünde İstanbul’da bulunan diğer derneklerinde manevi desteğini alarak onbinlerce Besniliyi güneşli bir yaz gününde bir araya getirmek istiyoruz. 9 Haziran’da İstanbul Çatalca’daki İhsaniye Piknik alanında katılabilecek tüm hemşerilimizle bir araya geleceğiz. Pikniğimize tüm Adıyamanlı ve Besnili hemşerilerimiz davetlidir.” dedi.

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor