Ortaokullar arası bilgi yarışmasının finali yapıldı

Besni Kaymakamı Nazlı Demir´in talimatları ve Besni İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel´in desteği ile Besni Rehberlik ve Araştırma Müdürlüğü proje ekibi tarafından hazırlanan Besni Eğitimde Niteliğin Artırılması Projesi (BENAP) kapsamında 5-9 Nisan 2

EĞİTİM 11.04.2021 14:08:22 0
Ortaokullar arası bilgi yarışmasının finali yapıldı

Geçtiğimiz Cuma günü Besni Şehit Eren Kupal Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen bilgi yarışması finaline İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Adil Kahya, Bayram Canlı, Fikret Ürey ve Ramazan Korkut, final müsabakasına katılmaya hak kazanan okulların idarecileri ve öğrenci velileri katıldı.

Eleme müsabakalarında başarılı olarak finalde yarışmaya hak kazanan Besni İmam Hatip Ortaokulu, İzollu Ortaokulu, Safyün Hatice Gölbaşı Ortaokulu, Atatürk Ortaokulu, Çomak Ortaokulu, Özel Simya Ortaokulu, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Kutluca Ortaokulu arasındaki çekişme son ana kadar sürdü. Finalde yarışan 8 okullara Türkçe, Matematik, Fen Bilgisi, Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi, İngilizce ve Genel Kültür alanlarından toplam 20 soru soruldu.

8 okul ve 24 öğrencinin katılımıyla jüri eşliğinde gerçekleştirilen bilgi yarışması finalinde Atatürk Ortaokulu 20 sorunun tamamına doğru cevap verip 100 puan alarak Ortaokullar Arası Bilgi Yarışması Final müsabakasında birinci oldu. 19 soruya doğru cevap vererek aynı puanı alan Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ve Özel Simya Ortaokulu arasında yapılan 2.lik mücadelesinin kazananı ise Nezip Fazıl Kısakürek Ortaokulu oldu.

Böylece Atatürk Ortaokulu ilçe birincisi olurken, Necip Fazıl Kısakürek Ortaokulu ikinci, Özel Simya Ortaokulu ise üçüncü olarak 35 ortaokul arasında düzenlenen bilgi yarışması sonuçlanmış oldu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor