OSB TRAFO MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Besni Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki fabrikaların çevredeki OSB'lere göre daha fazla elektrik ücreti ödemesinin önüne geçecek olan trafo merkezinde çalışmalar devam ediyor.

GÜNDEM 1.07.2022 07:58:00 0
OSB TRAFO MERKEZİNDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Trafo Merkezinin çalışmalarını inceleyen Besni Kaymakamı Nazlı Demir, çalışmalarla ilgili yetkililerden bilgi aldı. 
İncelemelerinin ardından açıklamada bulunan Kaymakam Demir; “Besni Organize Sanayi Bölgemizde TEİAŞ tarafından yapımı devam eden Trafo Merkezini ziyaret ederek süreç ve çalışmalarla ilgili bilgi aldık. İnşaat hızla devam ediyor ve Allah’ın izniyle Kasım-Aralık gibi tamamlanmış olacak. Besni OSB gelişen alt yapısı büyüyen alanı yatırım teşvikleri ile büyümeye gelişmeye istihdam yaratmaya üretmeye devam ediyor. İlçe Kaymakamı olarak Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı sıfatımız nedeniyle yoğun mesai harcadığımız Organize Sanayi Bölgemizde Yönetim Kurulu Üyelerimiz aynı zamanda Y.K. Başkan Vekili Besni Belediye Başkanı Eyüp Mehmet Emre, İl Genel Meclisi Üyesi Aydın Arslan, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Ramazan Karakuş, İş İnsanı Nuri Günaydın’ın da katkı ve destekleriyle Organize Sanayi Bölgemiz için elbirliğiyle güzel işler yapmaya yatırımcılarımıza yardımcı olmaya yeni yatırımcılar çekmeye gayret ediyoruz. 
Besni Organize Sanayi Bölgemizin gelişimi için katkı sunan, bizlere destek olan başta Sayın Valimiz ve Milletvekillerimiz olmak üzere Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığımız ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığımıza, TEİAŞ Genel Müdürlüğümüz ile bölge müdürlüğümüze, emeği geçen herkese ilçem adına çok teşekkür ediyorum” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor