OSB TRAFO MERKEZiNiN YER TESLiMi YAPILDI

Besni Organize Sanayi Bölgesi içerisindeki fabrikaların çevredeki OSB'lere göre daha fazla elektrik ücreti ödemesinin önüne geçecek olan trafo merkezinde ihale sürecinin ardından yer teslimi de yapılarak çalışmalara başlandı.

GÜNDEM 10.01.2022 11:45:00 0
OSB TRAFO MERKEZiNiN  YER TESLiMi YAPILDI

YATIRIMCILARIN ELEKTRİK MALİYETİ DÜŞECEK
23. Besni Eğitim Bayramında hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun da gündeme getirdiği OSB’deki trafo merkezi ile ilgili önemli bir gelişme daha yaşandı. Geçtiğimiz aylarda ihale süreci başlayan trafo merkezinin yer teslimi de yapılarak çalışmalara başlandı. Çalışmaların tamamlanmasıyla birlikte yatırımcıların yüksek elektrik maliyeti sorunları çözüme kavuşacak.

Bu kapsamda Besni’ye gelen Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanvekili hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu yer teslimini ve çalışmaları inceledi. Vali Çuhadar ve Erdemoğlu’na incelemeleri sırasında Besni Kaymakamı Nazlı Demir, firma yetkilileri, TEİAŞ Bölge Müdürü ve beraberindeki heyet eşlik etti.

15 ayda tamamlanması beklenen trafo merkezinin 154 KW olacağı öğrenilirken çalışamaların tamamlanmasıyla birlikte yüksek maliyetli elektrik sorunu çözüme kavuşturularak yeni yatırımcıların Besni’yi tercih etmesi planlanıyor.

VALİ ÇUHADAR’DAN MERİNOS’A ZİYARET

OSB’deki incelemelerin ardından Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar, Besni’de faaliyet gösteren Merinos iplik fabrikasını ziyaret etti. Ziyarette hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu’ndan bilgiler alan Vali Çuhadar’a Besni Kaymakamı Nazlı Demir, İlçe Emniyet Müdür Vekili İlyas Yarımağa, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Barış Kara ve TEİAŞ Bölge Müdürü Ahmet Saraç eşlik etti.

Ziyaret ile ilgili açıklamada bulunan Vali Çuhadar; “İlimizde üreten, aş, iş ve istihdam sağlayarak, toplumun sosyal alanda ihtiyaç duyduğu birçok hayra vesile olan kıymetli işadamımız Ali Erdemoğlu’nun şahsında, Erdemoğlu ailesinin bütün bireylerine gönülden teşekkür ediyoruz” dedi.

ERDEMOĞLU’NA TEŞEKKÜR PLAKETİ

Daha Sonra Adıyaman Valisi Mahmut Çuhadar ve Hayırsever hemşerimiz Ali Erdemoğlu kaymakamlık makamında bir araya geldi.

Buradaki ziyarette Vali Çuhadar Erdemoğlu’na geçtiğimiz günlerde Besni Devlet Hastanesine sağladığı tıbbi cihaz desteğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Çuhadar son bir yıl içerisinde İlçe Emniyet Müdürlüğüne hibe ettiği binek otomobiller ve tıbbi cihaz desteğinden dolayı Erdemoğlu’na teşekkür plaketi verdi.

Heyet daha sonra hayırsever hemşerilerimiz Erdemoğlu Ailesi tarafından tadilatı yapılan Hacı Bektaşi Veli Anadolu Kültür Vakfı Yunus Emre Cem Evini ziyaret etti.

Vali Mahmut Çuhadar ve Ali Erdemoğlu, Başkan Yusuf Arslan ve yönetimi ile bir araya gelerek tadilatı yapılan Yunus Emre Cem Evin'de incelemelerde bulundu.
Vali Mahmut Çuhadar ziyarette yaptığı açıklamasında ;”Cem evinin tadilatını ve ihtiyaçlarını karşılayan kıymetli işadamımız Ali Erdemoğlu’na çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.


Anahtar Kelimeler: TRAFO MERKEZiNiN TESLiMi YAPILDI

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor