OSB’NİN YÜKSEK FİYATLI ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

Besni OSB içerisindeki fabrikaların çevredeki OSB'lere göre daha fazla elektrik ücreti ödemesinin önüne geçecek olan trafo merkezinin ihale süreci başladı.

GÜNDEM 4.11.2021 15:05:00 0
OSB’NİN YÜKSEK FİYATLI ELEKTRİK SORUNU ÇÖZÜLÜYOR

YATIRIMCILARIN ELEKTRİK MALİYETİ DÜŞECEK
23. Besni Eğitim Bayramında hayırsever hemşerimiz Erdemoğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Erdemoğlu’nun da gündeme getirdiği OSB’deki trafo merkezi ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Geçtiğimiz günlerde ihale süreci başlayaz trafo merkezinin tamamlanmasıyla birlikte yatırımcıların yüksek elektrik maliyeti sorunları çözüme kavuşacak.
Konuyla ilgili açıklamada bulunan Besni Kaymakamı Nazlı Demir; “Besni Organize Sanayi Bölgemizin elektrik ihtiyacını karşılayacak OSB Trafo Merkezi Yapımı Türkiye Elektrik İletim A.Ş. Genel Müdürlüğü tarafından ihaleye çıkılmıştır. Trafo Merkezinin yapılmasıyla birlikte OSB’miz yatırımcılar açısından daha cazip hale gelecek mevcut yatırımcılarımızın maliyetleri düşüp elektrik iletim hatlarından kaynaklı sıkıntılar giderilmiş olacaktır. 
Trafo Merkezinin ilçemize kazandırılmasında emeği geçen başta Sayın Valimiz Mahmut Çuhadar ve Milletvekilimiz Ahmet Aydın olmak üzere tüm milletvekillerimize çok çok çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

TRAFO MERKEZİ OSB’NİN ELEKTRİK İHTİYACINI KARŞILAYACAK
Besni Belediye Başkanı E. Mehmet Emre ise, Besni Organize Sanayi Bölgesi’nin önemli sorunlarından biri olan Trafo Merkezi’nin, yapılan çalışmalar neticesinde ihaleye çıkarıldığının müjdesini verdi.
Trafo Merkezi’nin olmayışı nedeniyle yüksek elektrik maliyeti olan Besni Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırımcılara daha cazip ve avantajlı bir sanayi alanı oluşturmak üzere çalışmaların sürdüğünü aktaran Başkan Emre; “Organize Sanayi Bölgemizin elektrik ihtiyacını karşılayacak olan trafo markizimizin yapımı TEİAŞ tarafından ihaleye çıkmıştır. Süreci başından beri birlikte takip ettiğimiz ve büyük katkıları bulunan Ak Parti Adıyaman Milletvekilimiz Ahmet Aydın beye ve Besni OSB’de görev alan tüm yönetim kurulu üyesi arkadaşlarıma şükranlarımı sunarım. Yatırımcılarımıza ve Besnimize hayırlı olsun” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor