Osman İsot M.T.A.L UNESCO Kulübü Üyeliğine Kabul Edildi

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin UNESCO Kulübü üyeliği kabul edildi. Türkiye´de 178 okulun başvurusunun kabul edildiği proje kapsamında, Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adıyaman´ı temsil edecek tek okul olacak.

EĞİTİM 15.11.2019 09:38:39 0
Osman İsot M.T.A.L UNESCO Kulübü Üyeliğine Kabul Edildi

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk´un okullarda UNESCO Kulüpleri kurulması talimatı doğrultusundaBesni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin başvurusu UNESCO Türkiye Milli Komisyonu Yönetim Kurulu tarafından onaylandı. Türkiye´de 178 okulun başvurusunun kabul edildiği proje kapsamında Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Adıyaman´ı temsil edecek tek okul olacak.
Okul müdürü Nevzat Avşar konu ile ilgili yaptığı açıklamada, Türkiye de 178 okulun başvurusunun kabul edildiği ve bunlardan sadece 20 tanesinin meslek lisesi olduğunu belirtti. Okulun UNESCO kulübü faaliyeti yürütecek Adıyaman´daki tek okul olacağını söyleyen Avşar, Kulüp faaliyetlerinin Kasım ayı sonunda UNESCO Dünya Miras listesinde yer alan Şanlıurfa Göbeklitepe´ye yapılacak okul gezisiyle başlayacağını ifade etti. Avşar, proje kapsamında 3 yıl boyunca faaliyetlerin devam edeceğini kaydederek; ?Böyle anlamlı bir projede İlimizi temsil edecek tek okul olmamız nedeniyle başta İngilizce öğretmenlerimiz Çağatay Mert Güler ve Nuray Gürcan olmak üzere sürece katkı sunan tüm arkadaşlarıma teşekkür ederim? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor