Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Osman İsot M.T.A.L´de Mevlid kandili Etkinlikleri

Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin seneyi devriyesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Osman İsot M.T.A.L´de etkinlik düzenlendi.

GÜNDEM 1.12.2017 12:40:45 0
Osman İsot M.T.A.L´de Mevlid kandili Etkinlikleri

Peygamber Efendimizin dünyaya teşriflerinin seneyi devriyesinde Mevlid-i Nebi Haftası dolayısıyla Osman İsot M.T.A.L´de etkinlik düzenlendi.

Osman İsot M.T.A.L Konferans Salonunda gerçekleşen program, Sarhan Camii müezzini Haydar Özalp´in Kur´an-ı Kerim tilaveti ile başladı.

Ardından Okul Müdürü Nevzat Avşar, yaptığı açılış konuşmasında ?Din Öğretimi Genel Müdürlüğümüzün emirleri doğrultusunda 29 Kasım 2017 tarihindeki Mevlid Kandili vesilesi ile Kasım Ayının son haftasının Mevlid-i Nebi Haftası olarak kutlanacaktır.

Bizlerde, Ümmeti olma bahtiyarlığına erdiğimiz Resûlullah Efendimiz´in dünyayı teşriflerini bir kez daha coşkuyla kutlayacağız. Peygamberimizin sünneti ve sireti, örnek hayatı, bizlere miras bıraktığı yüce değerler, müminler olarak hepimize emanettir. Rabbimiz, bizleri bu emanetlere sahip çıkan emin kullarından eylesin.? dedi.

Okul öğrencisi 9/F sınıfı öğrencisi Halil Şahin´in okuduğu ilahinin ardından kısa video gösterimi yapıldı.

Ardından Besni İlçe Müftülüğü Vaizi Seyit Yılmaz tarafından Peygamberimizin örnek kişiliği üzerine bir konuşma ve mevlit duası yapıldı.

Programın organizesinde görev alan Osman İsot M.T.A.L Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Gülay Sütçü´ye ve programa katılan din görevlilerine teşekkür edildi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER