Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Osman İsot MTAL´nin Bilim Fuarı Büyük İlgi Gördü

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin, 4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında bu yıl ikincisini düzenlediği bilim fuarı büyük ilgi gördü.

EĞİTİM 9.05.2018 14:54:07 0
Osman İsot MTAL´nin Bilim Fuarı Büyük İlgi Gördü

4006 TÜBİTAK Bilim Fuarları Destekleme Programı kapsamında bu yıl ikincisini 02-03 Mayıs 2018 tarihlerinde düzenleyen Besni Osman MTAL´nin bilim fuarı büyük ilgi gördü. 21 farklı projenin sergilendiği proje sergisine farklı okullardan öğrenciler ve bilime ilgi duyan çeşitli yaş gruplarından ziyaretçi tarafından beğeni ile takip edildi.

Proje Yürütücüsü Biyoloji Öğretmeni Funda Arslan, ?4006 TÜBİTAK Bilim Fuarlarının amacı; öğrencilerin ürettikleri, merak edip araştırdıkları bilimsel bilgileri arkadaşlarıyla, öğretmenleriyle ve ilgi duyan herkesle paylaşmalarını sağlamaktır. Bu ortamda ürünlerini sunan öğrenciler üretebilmenin ve ürettiklerini paylaşmanın coşkusunu ve özgüven duygusunu yaşayacaktır.

Bu anlamda okulumuzda on biri araştırma-geliştirme, onu da teknoloji-tasarım olmak üzere 21 proje hazırlandı. Bu projelerin her aşamasında 43 öğrencinin 18 danışman öğretmen nezaretinde önemli çalışmalar yaptı. Fuarımızın, tüm öğrencilerimiz için bilimin hayatımızdaki önemini kavramaya ve içlerinde ?ben de yapabilirim!? ışığını yakmaya vesile olmasını temenni ediyor, emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum? dedi.

Okul Müdürü Nevzat Avşar ?Bilim Fuarında emeği geçem tüm öğretmen, öğrenci ve personelimize teşekkür ederiz? dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024
Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER