OSMAN iSOT MTAL ÖĞRENCiLERi STAJ iÇiN POLONYA YOLUNDA

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen ve öğrencileri, Erasmus+ Projesi kapsamında gidecekleri Polonya yolculuğu öncesi Besni Kaymakamı Nazlı Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel’i ziyaret etti.

EĞİTİM 8.07.2022 14:05:00 0
OSMAN iSOT MTAL ÖĞRENCiLERi STAJ iÇiN POLONYA YOLUNDA

Avrupa Birliği Başkanlığı Türkiye Ulusal Ajansı tarafından yürütülmekte olan Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında “Güneşimiz istihdam için doğuyor; stajımız Avrupa'da” başlıklı projeyle Polonya'ya gidecek öğrenciler ve öğretmenler İlçe Kaymakamı Nazlı Demir ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel'i makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette projeyle ilgili bilgiler veren Okul Müdürü Nevzat Avşar; “2020 yılında kabul edilen ve pandemi nedeniyle bu yıla ertelenen "Güneşimiz İstihdam İçin Doğuyor, Stajımız Avrupada" isimli Erasmus+ Projemiz, bu yıl 10.07.2022-30.07.2022 tarihlerinde faaliyete geçiyor.  Proje kapsamnda 30 Öğrencimiz 6 öğretmenimizin refakatinde bu yıl içinde Polanya'da 21 günlük Staj eğitimi alacaklar. Projeye katılacak öğrencilerle gerekli hazırlıklarımızı tamamlayarak toplantılarımızı gerçekleştirdik. Proje kapsamında gidilecek şehir, proje hareketlilik süreci, proje süresi, yapılacak etkinlikler konularında velilerimizi de bilgilendirdik” dedi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Demirel ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Okulumuzun Erasmus+ Programı Mesleki Eğitim Öğrenci ve Personel Hareketliliği kapsamında gerçekleştireceği staj çalışması için bütün öğrencilerimize başarılar diliyorum. Kuşkusuz, Polonya'da ülkemizi ve ilçemizi en güzel şekilde temsil edeceklerine olan inancım tam. Öğrenci ve öğretmenlerimize bu süreçte her türlü rehberliği yapmaktan da geri durmayacağız. Bu vesileyle de projeyi hazırlayan ve buna emek veren, başta okul müdürümüz olmak üzere, bütün öğretmen ve öğrencilerimizi kutluyor, kendilerine hayırlı yolculuklar diliyorum” diye konuştu.

Kaymakam Nazlı Demir ise; “Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinden 30 öğrencimiz ve 5 öğretmenimiz hazırladıkları bir proje kapsamında kendi alanları ile ilgili staj yapmak üzere Polonya’ya gitmeden önce ziyaretimize geldiler. Özellikle bir meslek lisemizin böyle bir proje ile öğrencilerine böylesine özel bir deneyim kazandıracak olması hepimiz için çok önemli. Projede emeği geçen arkadaşlarıma teşekkür ediyor; öğrencilerimiz için verimli bir staj olmasını temenni ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler: OSMAN ÖĞRENCiLERi POLONYA YOLUNDA

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor