Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Osman İsot MTAL’de kariyer günleri devam ediyor

Besni Osman İsot Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinin her ay düzenlediği kariyer günlerinin bu ayki konuğu Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Mehmet Sait Göksu oldu.

EĞİTİM 31.12.2021 11:24:00 0
Osman İsot MTAL’de kariyer günleri  devam ediyor

Kariyer günlerinde konuşan Göksu, Adıyaman’da bir çok sektörde metal teknolojileriyle( Kaynakçılık, Işıl İşlem vs.) ilgili ara elamana ihtiyacı olduğunu, bu sektörlere eleman alırken önceliklerinin meslek lisesi mezunu kişiler olduğunu bunun için alanlarında kendilerini geliştirmelerinin önemli olduğunu belirtti.
 Göksu; “Bir mesleği seçmenin  ilk şartı hiç bir zaman para olmamalı, hedefi sadece para kazanmak olan hiç kimse o meslekte başarılı olamaz. Başarı için o mesleğe karşı duyulan ilgi, sevgi ve yeteneğin meslekte başarı için etkendir fakat en önemli kilit noktasının Emektir. Çevrenizde başarılı olarak gösterebileceğiniz her bir bireyin diğer kişilere göre daha fazla emek sarf ettiğini göreceksiniz. Sevgili Gençler hangi mesleği yaptığınızın bir önemi yoktur. Önemli olan o mesleği  en iyi şekilde yapmanızdır. Metal Teknolojileri atölyenizi gezdim gerçekten çok donanımlı bir ortamda eğitim görüyorsunuz. Sektörde çok daha iyi makinalar elbette ki var ama  gelişimiz  için atölyeniz yeterli düzeyde ekipmana sahip bu fırsatı iyi değerlendirmenizi öneriyorum ve en kısa sürede öğrencilerimizi Adıyaman'a bekliyorum” diye konuştu.
Okul Müdürü Nevzat Avşar ise; “Bizleri kırmayarak okulumuza gelen Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Adıyaman Şube Başkanı Sayın Mehmet Sait Göksu'ya ve programa iştirak eden MÜSİAD üyesi Besnili işadamlarımıza  teşekkür ediyorum” dedi.
 


Anahtar Kelimeler: Osman kariyer günleri devam ediyor
Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER