Otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu

Adıyaman'ın Kahta ilçesinde bir otomobilin, maddi hasarlı trafik kazasının ardından olay yerindekilere çarpması sonucu biri polis memuru 2 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi yaralandı.

GÜNDEM 5.03.2022 10:19:00 0
Otomobilin çarptığı polis memuru şehit oldu

Edinilen bilgiye göre, Kahta Adliyesi civarında meydana gelen maddi hasarlı trafik kazası ihbarını alan polis memurları Ferhat Kantarcı ile Eyüp Saz, olay yerine gelerek inceleme başlattı.

Çevredeki vatandaşların da olay yerinde toplandığı sırada, Mehmet Reşat Durmuş idaresindeki 02 RA 722 plakalı otomobil, hızını alamayarak kalabalığın arasına girdi.

Olayda, polis memurları Kantarcı ve Saz ile vatandaşlardan Ahmet Balıkçı, Hüseyin ile Yasin Kavak yaralandı.

Kahta Devlet Hastanesine kaldırılan yaralılardan polis memuru Eyüp Saz ile Ahmet Balıkçı yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Diğer yaralıların tedavisi sürerken otomobil sürücüsü ise gözaltına alındı.

Olay sonrası Adıyaman Valiliğinden yapılan açıklamada; “İlimiz Kâhta ilçesinde trafik denetimi yaparken karşı yönden gelen aracın çarpması sonucu şehit olan Polis Memurumuz Eyüp Saz’a Yüce Allah'tan rahmet, ailesine, aziz milletimize ve Emniyet Teşkilatımıza başsağlığı ve sabır diliyoruz.

Kahraman şehidimizin ruhu şad, mekânı cennet olsun” denildi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor