Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Özgün ve Doğan´dan Gazetemize Ziyaret

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Hüseyin Özgün ve MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan MHP İlçe Kongresi için geldikleri Besni´de gazetemizi ziyaret ederek açıklamalarda bulundular.

SİYASET 25.04.2017 12:43:36 0
Özgün ve Doğan´dan Gazetemize Ziyaret

Özgün; ?MHP Önümüzdeki Seçimlerde

İktidara Yürüyecektir?

Ziyaret esnasında konuşan MHP İl Başkanı Hüseyin Özgün, Milliyetçi Hareket Partisinin ilerdeki seçimlerde iktidara yürüyeceğini ifade etti.

16 Nisan referandumunun ülkenin önünü açacağını belirten Özgün şunları kaydetti; ?Besni ilçe teşkilatımızın olağan kongresini yapmak üzere MYK Üyemiz Şükrü Doğan´la birlikte Besni´de bulunuyoruz. Kongremizi yaptık ve görevi seçim kuruluna devrettik. Beklentimiz Milliyetçi Hareket Partisinin Besni´de oylarının biraz daha yükseltmesidir.

Ben MHP´liyim, Ülkücüyüm diyen herkesin önce evinden başlayarak Milliyetçi Hareket Partisine ailesini, komşularını, akrabalarını yönlendirerek çalışmaya devam etmemiz gerekiyor. Malumunuz iktidar partilerinde hanımefendiler çok büyük rol oynuyor. Bizde kadınlar seferberliğini Milliyetçi Hareket Partisinde başlatacağız. Çünkü hanımefendiler olmadan bir yere varılmıyor. Ülküdaşlarımızdan isteğimiz ailelerini de Milliyetçi Hareket Partisine üye yapmalarıdır.

Genel Başkanım Dr. Devlet Bahçeli´nin öncülüğünde Milliyetçi Hareket Partisi önümüzdeki seçimlerde iktidara yürüyecektir. Bir 16 Nisan referandumu oldu. Bunun mimarı Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli´dir ve sandıktan da ?evet´ oyu çıktı. Bu kararın devletimize, milletimize hayırlara vesile olmasını diliyorum? dedi.

MHP MYK Üyesi Şükrü Doğan ise, MHP Besni İlçe Kongresinin hayırlı olmasını dileyerek başkanlığa tekrar seçilen Hamdi Arslan ve yönetimine başarılar diledi.


Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024
Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024

BESNİ HAKKINDA HERŞEY...

Besni'de Kaybolan Meslekler "KARCILIK"
Besni'de Kaybolan Meslekler "KÖŞGERLİK"
BESNİ ÜZÜMÜ
Besni'de Beddualar Dualar Atasözleri
BESNİ AĞZI
BESNİ'DE AİLE YAPISI
BESNİ'DE KÖPRÜLER
BESNİ'DE DEHLİZLER
BESNİ'DE TARIM
BESNİ'DE ÇEŞMELER
BESNİ SOFRASI
BESN'NİN COĞRAFİK YAPISI
BESNİ DARPHANESİ
BESNİ'DE MEDRESELER
BESNİ'DE KİLİSELER
BESNİ'DE HAMAMLAR
BESNİ'DE CAMİLER