Öztürk: “Halkın iradesini hiçe saymadık”

GÜNDEM 22.02.2014 17:16:38 0
Öztürk: “Halkın iradesini  hiçe saymadık”

“Halkımız Hizmet Belediyeciliğini özlemiş”

Saadet Partisi Besni Belediye Başkan adayı İbrahim Öztürk, İlçe Başkanı Ramazan Buzcu, Belediye Meclisi 1. Sıra adayı Mustafa Öztürk ve İl Genel Meclisi Üyesi 1. Sıra adayı Aydın Arslan gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Şekip Önder ile görüştü. Burada yaptığı açıklamada, gece gündüz demeden aktif bir çalışma içerisinde olduklarını belirten İlçe Başkanı Ramazan Buzcu, “Bütün saha çalışmalarımızın yanı sıra, Besnililerin evlerine gidip halkımıza kendimizi ve projelerimizi anlatıyoruz”dedi.

Besni’nin İbrahim Öztürk’ün hizmetlerini özlediğini belirten Buzcu, “Gerek halkın içine çıktığımızda gerekse yapılan kamuoyu araştırmalarında, ilçemizde İbrahim Öztürk’e olan teveccüh her geçen gün artıyor. Bu da gösteriyor ki halkımız Hizmet Belediyeciliğini özlemiş” şeklinde konuştu.

Öztürk: Besni’yi halkımızla Birlikte yöneteceğiz

Besni’de 2004-2009 yılları arasında belediyeyi halk ile birlikte yönettiklerini ve büyük hizmetlere imza attıklarını belirten Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı İbrahim Öztürk, ise, “Biz asla halkı ve halkın iradesini hiçe sayan bir anlayış içerisinde olmadık, olmayacağız. Besni Halkının iradesine sahip çıkma adına, Besni'de tek kişinin dayatmasına dur demek için Saadet Partisindeyiz. Saadet kazanınca Besni kazanacak” dedi.

Halkın hakkını savunan bir belediyecilik anlayışını yeniden Besni’ye hakim kılmak istediklerini ifade eden İbrahim Öztürk, “Bizler ‘önce ahlak ve maneviyat’ sözünü kendimize düstur edindik. Dürüstlük, doğruluk, şeffaflık, adalet ve temiz belediyecilik ise bizim için olmazsa olmaz bir şarttır” diye konuştu.

“Nefsimiz için değil, Besni’miz için çalışıyoruz”

Seçimleri kazanacağına olan inancının tam olduğu da ifade ederek sözlerini şöyle devam etti, “İbrahim Öztürk kazanınca Besni kazanacak, Besni halkı kazanacak, halkın teveccühü bizim aşkla ve şevkle çalışmamıza vesile oluyor. İnanıyorum ki 30 Mart'ta Besni’de Belediye Başkanlığını kazanacağız. Halkın Adayı sloganıyla çıktığımız bu yolda Besni halkının zaferiyle sonuçlanacağına olan inancımız tamdır. Yine söylemeden edemeyeceğim bütün Besni halkının bilmesini istiyorum. Mesele İbrahim Öztürk Meselesi değil, mesele memleket meselesidir. Nefsimiz için değil, Besni’miz için çalışıyoruz. Saadet kazanınca Besni kazanacak, Besni halkı kazanacak' dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor