Perinçek; ?Suvarlı´da örnek bir belediye kuracağız?

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek 4 Ağustos´ta tekrarlanan Besni´ye bağlı Suvarlı Beldesindeki seçim öncesi beldeyi ziyaret etti. Beldedeki seçim irtibat bürosu önünde vatandaşlara seslenen Perinçek, seçimi kazanmaları durumunda Suvarlı´da Türkiye

SİYASET 3.08.2019 20:10:18 0
Perinçek; ?Suvarlı´da örnek bir belediye kuracağız?

Sabancı; ?Suvarlı´da yeni bir sayfa açacağız?

Yüksek Seçim Kurulunun 4 Ağustos´ta tekrarlanmasına karar verdiği Besni ilçesine bağlı Suvarlı Beldesindeki seçim çalışmalarına katılmak için Adıyaman´a gelen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek vatandaşlara hitap etti.

Düzenlenen mitingde ilk olarak konuşan Vatan Partisi Belediye Başkan Adayı Gazi Sabancı; ?Öncelikle Genel Başkanımız Doğu Perinçek´e buraya kadar gelip bizleri onurlandırdığı için Suvarlı Halkı adına teşekkür ediyorum. İnşallah sizin destekleriniz ile Suvarlı´da yeni bir sayfa açacağız. Hep birlikte üreteceğiz, hep birlikte kazanacağız. Beldemizin en büyük sorunlarından birisi su sorunudur. İnşallah bizler kazandıktan sonra bu sorunu ortadan kaldıracağız, buna emin olun.

Bir diğer sorun ise göç sorunu. Göç sorunu olduğu için kendi ürünlerimizi üretemediğimiz ve pazarlayamadığımız için vatandaşlarımız burada durmuyor, başka şehirlere göç ediyor. Bunun çözümü kendi ürünümüzü üreterek paketleyerek başka şehirlere satmak için çabalayacağız. Göç sorununu halletmek için şeffaf belediyeciliğin hesabını yapıyoruz. Hayvancılık ile ilgili de çalışmalarımız olacak. Her şeyden önce Ovacık belediyesinin dünya markası olduğu gibi, Suvarlı´yı da dünya markası yapmaya hazırız. Biz bugüne kadar Suvarlı´da eksik olan ne varsa tamamlamaya hazırız. Suvarlı hiçbir zaman boyun eğmiyor, istediği zaman istediği adayını seçebiliyor. Hiç kimsenin şüphesi olmasın korkusu olmasın? dedi. 

Perinçek; ?Örnek bir belediye inşa edeceğiz?

Daha sonra konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek ise; ?Burada başkan adayımız Gazi Sabancı´nın başkanlığında dünyaya nam salacak örnek bir belediye kuracağız.

Beldemizin fıstığı meşhur, burada sizlere söz veriyorum, fıstığımızı Çin Halk Cumhuriyetine satacağız. Vatan partisinin Çin, Rusya ve İran ile çok iyi ilişkileri var. Vatan Partisi, Türkiye´nin bu ülkelerle ilişkilerini geliştiriyor. Türkiye´nin Amerika tehdidine, İsrail tehdidine karşı durması için müttefikleri ile hem ticarette, ekonomi de hem de güvenlikte ilişkilerini kuruyor.Sizin fıstığınız dünyaca ünlü ve lezzetli bir fıstık onu pazarlayacağız.

 Türkiye büyük bir kararın eşiğindedir. Türkiye yeni bir döneme girmektedir. Türkiye Amerika´ya, İsrail´e kafa tutuyor. Türkiye aslanlar gibi sizin yetiştirdiğiniz evlatlarla Amerika´ya karşı savaşıyor, PKK´yı, terörü bitiriyor. Onun için Türkiye bir karar dönemine girmektedir. Türkiye üreten bir ülke olacak.

Türkiye´nin yeniden üreten, birleşen Türkiye olması, terörü yenmesi, yenilikler üretmesi için bu işe Suvarlı´dan başlayacağız. Suvarlı´da bütün Türkiye´ye bir bayrak kalkacak, üretim bayrağını kaldıracak? diye konuştu.

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek konuşmalarının ardından daha sonra Tuğba Emre ve Mustafa Pektaş çiftinin düğün törenine katıldı. Perinçek düğünde ayrıca Kürtçe türkü söyledi.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor