PÖH Kursu Öğrencilerinden İzmir´deki Terör Saldırısına tepki

Besni´de Polis Özel Harekât Kursu öğrencileri, İzmir´in Bayraklı ilçesinde meydana gelen terör saldırısını basın açıklaması düzenleyerek protesto etti.

GÜNDEM 10.01.2017 11:50:50 0
PÖH Kursu Öğrencilerinden  İzmir´deki Terör Saldırısına tepki

Besni´de Polis Özel Harekât Kursu öğrencileri, İzmir´in Bayraklı ilçesinde meydana gelen terör saldırısını basın açıklaması düzenleyerek protesto etti.

Besni´de Polis Özel Harekât Kursu öğrencileri tarafından İzmir´in Bayraklı ilçesinde meydana gelen terör saldırısına tepki amaçlı basın açıklaması düzenlendi.

Besni Kapalı Spor salonunda yapılan basın açıklaması öncesi öğrenciler, terör saldırısında şehit olanlar için bir dakikalık saygı duruşunda bulunarak İstiklal Marşı okudu.

Öğrenciler adına basın açıklamasını yapan Polis Özel Harekat Kursu öğrencisi Mehmet Şahin, Besnili gençler olarak Polis Özel Harekat biriminde görev yapabilmek için yoğun bir şekilde çalıştıklarını belirtti.

Yaşanan terör olayları sonrası daha da hırslandıklarını dile getiren Şahin, açıklamasında şu ifadelere yer verdi; ?Bizler Besnili gençler olarak Türk Emniyet Teşkilatının en gözde birimi olan Özel Harekat Polisi olmak istiyoruz. Çalışmalarımızı yoğun bir şekilde sürdürürken her gün gelen şehit haberleri bizleri daha da hırslandırıyor. Biz bir ölür, bin diriliriz. Bu asla unutulmamalı.

Bizler bayrak aşkıyla, vatan aşkıyla yanıp tutuşan Besnili gençleriz. Rabbim bizlere de inşallah o kutlu görevi nasip eder. Bizlerde birer Özel Harekâtçı olarak vatanımıza hizmet ederiz.

Kahramanlık destanlarıyla yoğrulan bu vatan, her gün yeni bir destana sahne oluyor. Daha dün İzmir´de canını hiçe sayarak son kurşununa kadar kahpe teröristlerin üzerine yürüyen ve şehit olan kahraman polisimiz Fethi Sekin bunun en güzel örneğidir. Ne demiş şair, kahramanlar can verir, yurdu yaşatmak için?

İsimler bazen Ömer Halisdemir olur bazen Fethi Sekin olur. Bu topraklarda kahraman bitmez. Yiğit polisimiz dün bir kez daha dünyaya kahramanlığın ne olduğunu gösterdi. Bu şehitler ölümü nimet sayan ecdadın çocuklarıdır. Bu şehitler tankların önüne yatan milletin kardeşleridir. Bu şehitler Bedr´in aslanlarıdır. Bu şehitler Çanakkale´de şehit düşüp, Beşparmak Dağlarında göğsünü düşmana siper edenlerin kardeşleridir.

Rabbim bütün şehitlerimizi bizlere şefaatçi kılsın, bizlere de bu kutlu görevi nasip etsin? diye konuştu.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor