Polat Doğalgaz’dan örnek davranış

GÜNDEM 10.02.2015 10:14:43 0
Polat Doğalgaz’dan örnek davranış

 

Pınarbaşı Cami Polat Doğalgaz ve Mühendislik tarafından tadilattan geçirildi. Alanında Besni’nin önde gelen firmalarından olan Polat Doğalgaz Hayır işlerine de imza atmaya başladı. Cami Yaptırma ve Onarma Derneği Başkanı Mehmet Dutlu Polat Mühendisliğe teşekkür ettiklerini belirtti. Pınarbaşı Cami’nin baştan sona restoresinde büyük bir yardımda bulunan ve caminin parke, badana ve mermer işlerinin tamamını üstlenen Polat Mühedisliğe sonsuz teşekkürlerini beyan eden Dutlu yaptığı açıklamada; “Hacı Reşit Camii kız ve erkek Kur-an kurslarının baştan sona doğalgaz çektiren Polat Mühendisliğe teşekkür ediyorum. Pınarbaşı Camii’nin restorasyonunu yaptılar. Bütün parke ve mermer işlerini yaparak camimizin lavaboları son derece konforlu oldu. Biz Cami Yaptırma ve Onarma Derneği olarak Polat Mühendislik sahipleri Kenan ve Mustafa Polat’a şükran borçluyuz. Allah razı olsun. Yaptığı hayırların mükafaatını inşallah kıyamet günü gösterir” dedi. 

Polat Doğalgaz ve Mühendislik Genel Müdürü Mustafa Polat ise gazetemize yaptığı açıklamada, “Camilere yardımımız dokunmuşsa bunu hiçbir neden için değil sadece Allah rızası için yapıyoruz. Müftülüğün doğalgaz çekiminde büyük desteğimiz dokundu. Diğer camilerimizin de doğalgazının yanı sıra çeşitli işlerinde biz yanlarında olmaya çalışacağız. Allah nasip ederse bu yaptıklarımız diğer iş adamlarının da teşvikini sağlar. Bizler Polat Mühendislik olarak bu tür çalışmalarımızdan son derece memnunuz ve devamını kısmet olduğu sürece getireceğiz.” dedi. Polat Mühendisliğin bir diğer örnek davranışı ise belediye masa tenisi takımına verdiği destek.

 Masa Tenisi takımına sponsor oldu

16-19 Mayıs Gençler Türkiye masa tenisi şampiyonası için Samsun’a gidecek olan Besni Belediyesi masa Tenisi Takımı, 10 gün aradan sonra 29-31 Mayıs tarihinde Terfi Yarışmaları için Çorum’a geçecek. İyi şekilde hazırlanan masa tenisi sporcuları 27-29 Haziran tarihlerinde ise Muğla’nın Marmaris ilçesinde Ferdi Yarışmalarında ilçemizi temsil edecek. Takıma sponsor olan Polat Mühendislik sahibi Kenan Polat yaptığı açıklamada; “Biz sporun her alanında Besni’nin ve Besnililerin arkasındayız. Bu bizim asli görevimizdir. Sporcularımızın başarıları bizleri mutlu etmekte. Bizler masa tenisi takımını canı gönülden destekliyoruz. Emekleri boşa gitmeyecek inşallah. Sporcularımıza başarılar diliyorum ve Kulüp Başkanımıza bizleri böyle güzel faaliyetlerde düşündükleri için teşekkür ediyorum” dedi.

Daha sonra açıklamada bulunan Besni Belediyesi Spor Kulüp Başkanı Battal Coşkun ise; “ 16-19 Mayıs tarihleri arasında başlayacak olan Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası turnuvalarında 3 erkek ve 3 kız sporcularımızla, Besni Belediyesi Masa Tenisi takımı olarak ilçemizi ve ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye çalışacağız. Bu anlamda kulübümüzün masa tenisi takımına sponsor olarak verdikleri desteklerinden dolayı Polat Mühendisliğe teşekkür ediyorum” dedi.

     

 

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor