Polat Doğalgaz yeni işyerini açtı

GÜNDEM 28.04.2014 16:08:09 0
Polat Doğalgaz yeni işyerini açtı

Gaziantep yolu üzerindeki Zümrüt evlerinin altına açılan yeni ofis için geçtiğimiz Cuma günü tören düzenlendi. Açılış törenine, Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, Besni İlçe Emniyet Amiri Fahri Ünal, İlçe müftüsü Hanifi Damar, Esnaf Odası başkanı Mehmet Kasap, Şoförler Odası başkanı Ali Can, Besni KSS başkanı Haci Arslan, THK başkanı Ali Deveci, HİS Grup Yönetim Kurulu Üyesi Halit Arslan ve çok sayıda esnaf katıldı.

Açılış kurdelesini ise Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Öztürk, İlçe Müftüsü Hanifi Damar, Av. Şemsettin Özdoğan, Halit Arslan ve Seydi Polat birlikte kesti.

Burada bir konuşma yapan Polat Doğal Gaz Mühendislik Genel Müdürü Mustafa Polat, amaçlarının Besni’ye ve Besnililere en iyi hizmeti yapmak olduğunu belirtti.

Polat konuşmasının devamında ise “ Polat Mühendislik ve doğalgaz ailesi olarak geçmişten getirdiğimiz tecrübeleri siz değerli Besni halkıyla paylaşmanın verdiği gurur ve mutluluğu yaşamaktayız. Eski yerimizden yeni yerimize açmış olduğumuz müessesemizle sizlere hizmet etmeyi şiar edinmiş bir müessese olarak sizin memnuniyetiniz bize mutluluk verecektir. Halkımızın açılışımıza göstermiş olduğu yoğun ilgi ve destekten ötürü tüm katılanları canı gönülden tebrik eder, tüm yaşantılarında sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim.” dedi.


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor