Protokol Bayramda Buluştu

Ramazan Bayramı dolayısıyla Besni Kaymakamlığı tarafından Mehmet Erdemoğlu Parkı içerisinde bayramlaşma töreni düzenlendi.

GÜNDEM 11.06.2019 16:21:39 0
Protokol Bayramda Buluştu

İlçe Kaymakamlığı tarafından düzenlenen bayramlaşma töreninde protokol üyeleri kurum ve daire amirleri, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilciler ve vatandaşların bayramını kutladı.

Törende konuşan Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre; ?Öncelikle hepiniz hoş geldiniz. Ramazan Bayramımız mübarek olsun. Dostluğun kardeşliğin, barışmanın bir işareti olan bayramı idrak ediyoruz. Hem sizlere hem ailenize hem de İslam ümmetine bayramın hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah´tan niyaz ediyorum? diye konuştu.

?Bu bayramı savaş altında geçiren din kardeşlerimiz var?

Daha sonra konuşan Besni Kaymakamı Ahmet Gencer ise; ?Bu bayramın hem milletimize hem de İslam alemine hayır ve huzur getirmesini temenni ediyorum. Bizler burada ailelerimizle birlikte huzur içerisinde bayramı kutluyoruz ama dünyanın dört bir tarafında zulüm altında, bombalar altında, savaş altında bu bayramı geçiren din kardeşlerimiz de var. Ben hepsi için Allah´tan bir an önce barış ve huzur ortamına kavuşmalarını temenni ediyorum.
Yine Doğu ve Güneydoğu´da terörle mücadelede hayatını ortaya koyan, bu memleketin huzuru ve bekası için mücadele eden askerlerimize, polislerimize ve kamu görevlilerimize de teşekkür ediyorum. Bayramınızı en içten dileklerimle tekrardan kutluyorum? dedi.

Düzenlenen törene, AK Parti Adıyaman Milletvekilleri Ahmet Aydın, İbrahim Halil Fırat, Besni Kaymakamı Ahmet Gencer, Besni Belediye Başkanı Eyyup Mehmet Emre, İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Hakan Yonarkol, belde belediye başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, kurum ve daire amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.


Anahtar Kelimeler: Protokol Bayramda Buluştu

Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor