Protokolden Asker Ailelerine Telefon Sürprizi

İlçe Protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı önünde bayramlaşma töreni düzenleyerek kurum ve daire amirleri ile vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma töreninin akabinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve B

GÜNDEM 2.09.2017 13:10:06 0
Protokolden Asker Ailelerine Telefon Sürprizi

İlçe Protokolü Kurban Bayramı dolayısıyla Hükümet Konağı önünde bayramlaşma töreni düzenleyerek kurum ve daire amirleri ile vatandaşlarla bayramlaştı. Bayramlaşma töreninin akabinde İlçe Jandarma Komutanlığını ziyaret eden İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı İbrahim Öztürk asker ailelerini arayarak bayramlarını kutladı.

Hükümet Konağı önünde bulunan Mehmet Erdemoğlu parkında düzenlenen bayramlaşma törenine İlçe Kaymakamı Ahmet Gencer, Belediye Başkanı İbrahim Öztürk, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Başçavuş Arif Bekar, İlçe Emniyet Müdürü Cemal Avan, kurum ve daire amirleri, Siyasi Parti Başkanları, Sivil Toplum Kuruluşu Temsilcileri, muhtarlar ile vatandaşlar katıldı.

İlçe Protokolü daha sonra İlçe Jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek asker ve polislerin bayramını kutladı.

İlçe Jandarma Komutanlığına gerçekleşen bayram ziyaretinde evlerinden uzakta vatani görevini yapan askerlere Kaymakam Ahmet Gencer ve Belediye Başkanı İbrahim Öztürk´ten telefon sürprizi geldi.

Askerlerin ailelerini arayarak bayramlarını kutlayan İlçe Protokolü askerleri de aileleriyle görüştürerek hasret gidermelerini sağladı.

 


Aramızdan Ayrılanlar 03.04.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 20.03.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 17.02.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 31.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 15.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Aramızdan Ayrılanlar 11.01.2024


ARAMIZDAN AYRILANLAR

Yükleniyor

Yükleniyor

Yükleniyor